Jautājumi par BelekLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Belek
Tas ir vēlams tiem, kuri patiešām bija tur tādā laikā, pretējā gadījumā atsauksmes internetā ir ļoti pretrunīgas. Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es vienkārši negribētu nākt ar bērnu "rudenī".
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Dosimies uz viesnīcu 26. aprīlī ar bērniem 7 gadi. Sakiet, vai baseinos ir iespējams peldēties vai tomēr ir auksts? To, ka jūra ir vēsa, mums jau stāstīja, bet ļoti gribas siltumu un sauli. Mēs tur nenosalsim, vai tomēr jāņem siltas drēbes?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
labdien, plānojam iegādāties ekskursiju uz 22. septembri. Kādi laikapstākļi parasti ir šajā laikā? kāda ir ūdens temperatūra? cik bieži līst?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vakarā augsts mitrums?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kā to pacieš, ejam ar reb. 2 gadi
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Labvakar! Es lidošu aprīļa beigās, proti, 27.04.13. uz Turciju Belekā. Kādi ir īstie laikapstākļi aprīļa beigās? Vai jūrā ir iespējams sauļoties un peldēties?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kādas lietas jāņem līdzi, būšu ļoti pateicīgs par palīdzību Rakstiet man e-pastu Ekaterina333@bk.ru
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki visiem! Nekad novembrī neesmu devies uz Turciju – vai tur ir auksti? Vai jūs protat peldēt? Nu, vismaz baseinā? Vai tikai slēgts? Gribu ņemt bērnu atvaļinājumā, bet baidāmies nosalt.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Mums ir palicis mēnesis līdz atvaļinājumam. Braucam ar bērnu uz Beleku. Skatos prognozes - brrrrr. Kurš bija martā vai plāno apmeklēt šos reģionus aprīlī - atsaucieties!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai kāds zina, kāda ir ūdens temperatūra šajā laikā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Plānojam braukt oktobra beigās. Pastāsti man, kā tagad ir ēdiens un laika apstākļi. Alkohols visu diennakti, viss iekļauts? Var sauļoties vairāk vai ir jau auksti???
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es gribu lidot oktobrī, kādi tur laikapstākļi? auksts? vai vēl var lidot vai labāk uz ēģipti? un kā iet ar šņabi?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Vai šogad kāds tur ir bijis? un zini vai tur septembra sākumā ir jaunieši?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Paldies visiem, kas atbild.Kādi laikapstākļi šobrīd Belekā? Tiešām auksts un stiprs lietus?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
vai tu vari sauļoties? vai nebūs auksti?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Atbildēt tiem, kuri bija šajā viesnīcā martā? Interesē viss - drēbes, kas šajā laikā jāņem, tūristu skaits, serviss, apsildāmi baseini. Istabās ir silti, un kas viņu koncepcijā ir bungalo? Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Marta pirmajai pusei pārgrāmatota Ēģipte uz Turciju. Mēs izvēlējāmies BELEK. Iesakiet, kurš šādā laikā atradies šajā rajonā - kāds ir laiks, kādas lietas ņemt līdzi.Kam ir pazīstama viesnīca CLUB MEGA SARAY HV-1? Kāds iespaids ir par pārējiem tajā? Tur teikts, ka ir apsildāms baseins. Vai tiešām martā tajā ir ērti peldēties? ko vēl tur var darīt? Mums ir istabiņa kotedžā-Club Room.Dažas atsauksmes par bungalo istabām ir satraucošas.Vai tiešām šīs istabas ir mazsvarīgas? Ja jā, kas ir labāk: piemaksāt par viesnīcas numuru uz vietas vai tagad sazināties ar tūrisma aģentūru ar šo jautājumu? Visiem, kas atsaucās - paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Kādi laikapstākļi ir janvārī Belekā?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Подскажите какая температура воды в Белеке. Будет ли комфортно в это время с детьми
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labvakar visiem! +)) Varbūt kāds zinošs .. lūdzu, pastāstiet man, kādi laikapstākļi šobrīd ir Belekā? Ko viņi valkā.. sporta kreklus vai jakas? Vispār ... tur ir ļoti auksts?)))) Es jau sen sapņoju apciemot Ādamu un Ievu .. un tagad man ir iespēja aizbraukt tur uz savu dzimšanas dienu (25. janvāris) .. bet tagad laikapstākļu dēļ šaubos.. braukt uz turieni vai uz citu valsti .. Palīdzi))))))
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sakiet lūdzu kādi laikapstākļi un ūdens (svaigs piens) maija beigās jūnija sākumā Side-Belekā. Braucu ar mazu bērnu 1,6 g.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes