Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AlanjaSaziņa un internets

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Alanja
Iznomāšu uz 2 nedēļām vai nopirkšu lētu SIM karti no Turcijas operatora mobilā interneta pieslēgšanai.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Izrādās 19 r minūte. Vai arī pirkt karti Turcijā? Cik tad maksās zvans? Un kādu kodu sastādīt? Interesē mobilais.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Sveiki! Pastāsti man, vai kāds var zināt šīs viesnīcas gidu numurus? Kā ar viņiem sazināties. Mums tiešām ir jārunā par rezervāciju
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai vestibilā ir bezmaksas vai par maksu?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai varat man pateikt, vai viesnīcā ir bezmaksas Wi-Fi?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai viesnīcā ir internets?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Ar cieņu! Kā ir ar internetu?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kuros rajonos ir pieejams Wi-Fi? Maksas/bezmaksas?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
vai viesnīcā vai istabās ir wifi?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
ja iespējams, personīgais mobilā numurs, nu vai kāds vecis sociālajā. tīklos vai kaut kur viesnīcas mājas lapā Bone club svs
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 8 atbildes
Labdien.Braucu uz Alanju,viesnīcu VIKINGEN INFINITY un vēlos jautāt:vai tur būs interneta pieslēgums?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! Sakiet, vai viesnīcā ir internets un kur? maksas vai bezmaksas?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Labdien! Šajā viesnīcā atpūtos divas reizes, tagad nevaru atrast caur vairāk kā vienu tūroperatoru, ir informācija, ka viņš mainījis īpašnieku, bet viesnīcas nosaukuma nav. Es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs man pateiktu jauno vārdu.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
Pzhst pasaki kas tur ar internetu istabās? Vestibilā? Kā ir ar gaisa kondicionieriem? Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
paldies par atbildi
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāstiet man, kas bija šajā viesnīcā pirms neilga laika, vai tur ir bezmaksas Wi-Fi un kā tas tiek uztverts un kur? Mēs tur lidojam pēc rītdienas, jums ir jāsaprot, kā paņemt iPad vai visus tādus klēpjdatorus, lai varētu izmantot tīklu caur modemu
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Vai ņemat līdzi klēpjdatoru?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki! Vai kāds ir izmantojis Turcijas mobilo sakaru operatoru pakalpojumus? 1) Lūdzu, pastāstiet man Turcijas tarifus zvaniem uz mājām uz Krieviju. (Mēs neplānojam bieži vai daudz tērzēt.) 2) Ja turku mobilo sakaru operatori ir izdevīgāki, tad kur var dabūt SIM karti un kurš operators ir izdevīgāk no Turcijas puses? Paldies!!!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
atvērts tīkls?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki, kurš jau ir atpūties Timo, sakiet, vai viesnīcā ir WiFi internets, ar kādiem nosacījumiem es varu to izmantot? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai internets ir tikai vestibilā vai ir iespējams pieslēgties arī istabā? Kāda ir kvalitāte? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kā ir ar internetu?Tikai vestibilā?Vai pakalpojums ir bezmaksas?Kāda ir kvalitāte? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »