Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AlanjaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Alanja
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Nacionālās bankas kurss, kā es saprotu, ir viena lieta, bet reālais kurss ir pavisam cits. Būšu pateicīgs par padomu šajā jautājumā.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Piemēram, Kiprā tirgū (kaut arī lielajā) mums pirms apmaksas jautāja, kādā valūtā ir karte, lai mēs izvairītos no dubultas konvertācijas.
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Ko labāk ņemt līdzi uz Turciju - dolārus vai eiro? kāda ir likme viesnīcā
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Vai kaut kur viesnīcā Utopia var izņemt naudu no bankas kartes vai jābrauc uz apvidu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki! Kur ir labākā vieta, kur samainīt dolārus pret lirām? (Vai uz vietas ir valūtas maiņas punkts?) Un no kurām valstīm tūristi tiekas viesnīcā? (Cik saprotu lielais vairums ir krievi, ir arī ukraiņi)
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
Mana ģimene dodas uz šo viesnīcu, Avsalārā viņi iepriekš nav bijuši.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kāds ir labākais veids, kā paņemt naudu skaidrā naudā vai ar karti?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
sakiet lūdzu, cik turku liru dod par vienu dolāru? Vai turku lira ir obligāta vietējos veikalos vai arī es to varu nopirkt par dolāriem? Kurš atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet, kāda ir atšķirība starp ekonomiskās klases numuru un standarta numuru? Kas jums ir nepieciešams, ievācoties, kādi dokumenti? Ja kāds zina labus veikalus ap viesnīcu, pastāstiet man. vai uz vietas ir a la carte restorāni un vai par tiem maksā, kāda izklaide ir bērnam no 12 gadiem? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju par šo viesnīcu, paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
pastāsti
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ukrainā vai Turcijā, grivna par dolāru..
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Man ir Sberbank vīza
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Iespējams, ASV defolts 2. augustā
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Kur ir labākā vieta, kur samainīt dolārus pret lirām? Nolēmām, ka visur maksāsim tikai lirās.
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Ko labāk ņemt līdzi eiro vai dolārus, lai iepirktos Alanjā
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kā visur darbojas Sberbank Visa Electronic karte (RUB)? Un, ja jums ir nepieciešams sēt skaidru naudu, kāda ir komisijas maksa? Kādi bankomāti ir labākie naudas izņemšanai?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Dolāra kurss krīt. Mēs ar vīru sastrīdējāmies par to, ko ņemt?
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
Un kāds ir Turcijas liras kurss pret dolāru un kā to ir izdevīgāk samainīt pret rudliem vai dolāriem?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
ya jivu v germanii i u nas euro, stoit li mne menyat na dollari, i esli da uz kurieni?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Un vispār Alanjā tādus bankomātus var atrast? Un kāda ir komisija?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Interesē valūtas kurss Alanjā, dodamies pēc pusotras nedēļas. Kāds šobrīd ir liras kurss attiecībā pret dolāru un eiro.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai ir Krājbankas un Maskavas Bankas bankomāti, vai ir vieglāk nēsāt skaidru naudu.
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes