Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AlanjaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Alanja
Nauda aizķērās pie operatora un mūsu ceļojumu aģenta, ar kuru tika noslēgts pirmais līgums. Tagad meklējam viesnīcu (gandrīz pieskatītu). Un šo viesnīcu ir izdevīgāk pirkt no cita tūrisma operatora. Tūrisma aģents teica, ka varēšot pārskaitīt naudu no viena operatora pie otra (viņi, saka, uzrakstīs vēstuli uz īsto vietu). Sakiet, lūdzu, kā es varu veikt to pašu procedūru, tikai sazinoties ar citu aģentu, vai, iespējams, tieši pie tūroperatora, kura nauda ir iestrēgusi? Vai kāds vēl to ir pieredzējis un kā tas tiek darīts?
4 gadā atpakaļ  •  12 abonenti 16 atbildes
Vai koronavīrusa situācijas dēļ ir iespējams atcelt ekskursiju no Anex tūres, kas iegādāta, iepriekš rezervējot 31. decembrī, izbraukšana 8. maijā? Ir veikts avansa maksājums 50% apmērā. Pārējo maksāt negribu, jo Es neredzu nekādu iespēju, ka lietas drīzumā uzlabosies. Tūrisma aģents saka, ka, ja es atceļu ceļojumu, tūrisma operators mani iesūdzēs tiesā par 100% no ekskursijas izmaksām. Paldies par atbildēm.
5 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 57 atbildes
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Agrāk es pats izvēlējos viesnīcu netālu no Coral vai Anex. Tagad Coral ir izdomājis sarežģītu rezervēšanas sistēmu, taču jūs vienkārši nevarat apskatīt cenas. Kas to izdarīja - pastāstiet man, kā
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Meklēju tūri septembrim no Maskavas vai Volgogradas
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Sveiki! Vai, jūsuprāt, ir iespējams doties atvaļinājumā uz Turciju (periods no 12. līdz 22. maijam)? Saistībā ar politisko situāciju Ukrainā? PIRMS prezidenta vēlēšanām? Es baidos no biļetes traucējumiem ((
11 gadiem atpakaļ  •  15 abonenti 25 atbildes
Agrīnai viesnīcas rezervācijai ir tūlītējs apstiprinājums, bet viesnīca nav apstiprināta. Kas man jādara šajā gadījumā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Cilvēki, mēs dosimies ar dāmu uz šo viesnīcu, mūs interesē izmaksas maija sākumā!-)))
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien, vai viesnīca iekasē papildu maksu par bērnu? Tez tour nevar mums aprēķināt galīgās izmaksas. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Rezervācija septembrim.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
22. maijs gribu uz Alaniju. Plānoju apmesties Ananas jeb Artemus Princess viesnīcā. Voroņežā atradu divas tūrisma aģentūras - Kohler un My Cheap Travel. Vai kāds iepriekš ir izmantojis viņu pakalpojumus? Ekskursiju var iegādāties jau tagad, t.i., agrā pieteikšanās - līdz 30.04., bet vēlos doties pēdējā brīža tūrē. Vai ir jēga pagaidīt līdz maija sākumam vai arī labāk ir droši un pirkt tagad?
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 98 atbildes
Dažiem tūrisma operatoriem ir Jasmin Side, taču šī ir cita viesnīca.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 16 atbildes
Vai bija kādas problēmas ar koraļļu ceļojumu rīkotāju?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kurš tūrisma operators sadarbojas ar viesnīcu Gypsophila Holiday Hotel Maskavā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Iegādājāmies tūri no 09. oktobra uz Loniceru, tūroperatoru Sanmar, Ural Airlines (sekoju viņu izlidošanai, nemitīgai kavēšanās, un lidojam ar bērniem), vai ir iespējams no šī tūroperatora nomainīt Ural Airlines uz Transaero un kas būs sodus. Līgumā ar tūrisma aģentūru par to nekas nav rakstīts. Jau iepriekš liels paldies visiem.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
1) Vai ir kādas pretenzijas par tūrisma operatoru? 2) Kā jūs vērtējat viesnīcu gidu darbu Anex? (negodīga attieksme pret tūristiem) 3) Cik maksā transfērs Anex no lidostas uz Utopiju? Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Nekad neesmu bijusi pie jūras, gribu pirmo reizi. Cik maksās 7 dienas 1 pieaugušajam? Cik maksā ceļojums, ēdiens?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kā rezervēt šo viesnīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
par normālu cenu izbraukšana no Ļvovas vai Ivano Frankivskas
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »