Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par PuketaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Puketa
Ceļo ar 6 gadus vecu bērnu
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
Nopirkām biļeti uz 12.oktobri un bijām sarūgtināti, ieraugot laika prognozi, katru dienu lija lietus un negaiss. Kas tagad atrodas Puketā, pastāstiet man, kā ir laikapstākļi?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
Labdien! Ekskursija uz Puketu tiek rezervēta no 14. novembra līdz 24. novembrim ar bērnu 3 gadi. Gizmeteo lietus ar negaisiem dienu un nakti. Vīrs vēlas iet, lai atteiktu biļeti. Kādi tur īsti laikapstākļi? Vai arī labāk ar to neriskēt? Lūdzu palīdziet ar padomu.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
mūs iebiedēja mūsu "pieredzējušie" ,kā tevi pārpludinās lietus ,neej no istabas ...vai tiešām ir tik slikti? būsim Taizemē 1 reizi
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
jau nolēmusi doties uz apmēram. Puketa palīdzi izvēlēties septembra vai oktobra mēnesi, man vairāk interesē nevis lietus, bet tomēr viļņi uz Karonas
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Visi atrunā - saka visu dienu līst, tūre vēl nav nopirkta, bet garīgi jau ir (
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
ejam janvārī-februārī ar bērnu, gribas siltu jūru un labu laiku. lūdzu, pastāstiet man, kas tajā laikā bija, kā gāja?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
lūdzu pastāstiet kādi laikapstākļi šobrīd ir Puketā, lidojam 25. jūlijā, cunami tur nebūs? mamma uztraucas)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Gribu tikai saulainu, lai bildes sanāk skaistas, citādi tajā pašā laikā lietus sezona
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Laba diena! Jautājums pieredzējušiem tūristiem: kādi ir laikapstākļi septembrī Puketā? Dodamies atvaļinājumā ar ģimeni 1.septembrī (Katas pludmalē), ļoti uztraucamies par laikapstākļiem. Es pētīju meteoroloģiskos ziņojumus, bet vēlos dzirdēt "pārbaudīts ar personīgo pieredzi". Internetā: visu dienu līst lietus, jūs nevarat peldēties jūrā - ir vētrains, jūs visu laiku sēdēsit viesnīcā ...
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Dodamies medusmēneša ceļojumā, negribam to sabojāt, daži baidās no mākoņainām debesīm un vētras jūrā, citi mierina, ka lietus nav tik briesmīgas, kā zīmē tūroperatori, un tās ir pat romantiskas) Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 24 atbildi
tu runā par siltumu un mitrumu, kā tur īsti ir?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Braucam uz Taizemi Puketā aprīļa beigās-maija sākumā, interesē kāds ir laiks: vai ir lietus, vai jūra mierīga, vai varam doties ekskursijā uz Phi Phi???? ?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 18 atbildes
Naevrnoe nav pirmais jautājums. Bet tāpat. Taizemē, Puketas maijā. Ko tu domā. Mēs vēlamies lidot ar draugu, pirmo reizi. Kādi laikapstākļi tur ir šajā laikā? Tūrfirmas biedē lietus... bet ja līst 5-10 minūtes, kā saka, tad nav bail. Varbūt ir kādi citi padomi vai viltības. Un vai varat pastāstīt kādu viesnīcu, kura jau ir bijusi.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai ir plūdi?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Skatījāmies laikapstākļus. Kaut kā sarūgtinoši... Un izbraukšana 26.datumā.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
7. novembrī būšu Puketā. ko gaidīt no laikapstākļiem
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Gribam braukt novembra vidū, pastāstiet kā būs ar laikapstākļiem???
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
interesējas par plūdiem Puketā, viņi raksta, ka cilvēki mirst
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki! Plānoju braucienu uz Tai no 2011.-2012.gada decembra līdz martam. Kādi ir laikapstākļi? Sezona?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
ESAM AR VĪRU BRĪVOJĀS SEPTEMBRĪ PUKETĀ! UZDEVĒJUMS: VAI SEPTEMBRI BIEŽI LĪST?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
varam braukt tikai no 24. augusta līdz 01. septembrim, tūroperatori saka, ka nav tā vērts, šobrīd ir slikti laikapstākļi. Kas bija, sakiet man, vai es varu iet?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Rīt izbraucam, ja kāds ir Puketā - kāds laiks, kādas prognozes?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Plānojam medusmēneša ceļojumu augustā no 31.07. līdz 08.09.11., tūroperators iesaka izvēlēties Puketu, nevis Koh Samui, skaidrojot, ka uz Koh Samui var būt stipras lietusgāzes, bet uz Puketas ne. Es arī gribētu, lai to vēl atver Similan salā??
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
nevari atrast citu laiku atpūtai? Lūdzu apsēdies. Vai arī izvēlieties citu valsti.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »