Jautājumi par PuketaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Puketa
Lai kā es to izdomātu, izrādās, ka paša rezervēts lidojums turp un atpakaļ diviem + viesnīca nav daudz lētāks par vaučeru (skatos viesnīcas 3 *, 2 *. Domāju, ka nav jēgas arī dzīvokļa meklējumos.Puketai ir Puketa.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Braucu uz Puketu aprīļa otrajā pusē, 15 dienas.Paņēmu 2* viesnīcu Karonā, bet neesmu piesiets viesnīcai, braucu bez apkopes. Var kaut kā dažādot ceļojumu, nesēdēt vienā viesnīcā? Vai arī neaizraujies? Iesniedziet idejas! Viesnīca ir līdz 20-25 dolāriem, bet ja uz 3-4 dienām, tad var būt dārgāk. No prioritātēm - un "devība", un ekskursija, labi, dienu vai divas var pavadīt Patongā.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Foruma dalībnieki, lūdzu, pastāstiet man, kā pārvietoties ar taksometru ierašanās vietā Puketā? Uz Taizemi braucam pirmo reizi, nav ne jausmas, cik izmaksām taksometra brauciens no lidostas līdz viesnīcai (Karon Beach, Your Place Inn). Kā brauc taksisti, pēc skaitītāja vai pēc vienošanās? Vai viņi maldina nezinātājus?) Paldies jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Cienījamie foruma lietotāji, mums ir vajadzīga jūsu palīdzība!!! Braucam ciemos uz Taizemi -3 pieaugušie, Puketu (mežoņu). Pirms tam paši nekur nedevāmies.. Rezervējām biļetes Thai Airlines, bet droši vien darījām nepareizi ar mājokli: rezervējām viesnīcu (budžetu) Karonā uz 4 naktīm Agoda, cerot atrast lētāks variants uz vietas. Jautājums ir par to, cik reāli to ir īstenot un kāds ir pašreizējais cenu diapazons? Interesē budžeta iespējas. Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Zinoši cilvēki, sakiet, lūdzu, kā organizēt transfēru no lidostas uz viesnīcu? Mēs rezervējām viesnīcu (Puket), bet tā nenodrošina transfēru. Vai man ir jārezervē šis pakalpojums kaut kur iepriekš vai jāierodas ar taksometru? Pirmo reizi lidojam uz Tai, tāpēc arī jautājums. Kas nesarežģī, padalieties pieredzē!) Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Novembrī braucam pirmo reizi uz Taizemi uz Puketu.Pastāstiet lūdzu,kuru pludmali labāk izvēlēties,mums labāk lai mazāk attāluma.Un kuru viesnīcu izvēlēties,budžetāks variants.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Cik maksā Banggoka-Puket-Bangoka biļete? Kā es varu iegādāties lētas biļetes uz decembri tagad?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Informējiet, ka viesnīca ir skaista un nosaukums pirmajā rindā un kā to rezervēt.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Informējiet, ka viesnīca ir skaista un nosaukums pirmajā rindā un kā to rezervēt.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Iesakiet skaistu viesnīcu pludmalē un netālu no Patongas Puketas centra
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi