Jautājumi par PuketaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Puketa
Vai labāk rezervēt tagad vai tieši pirms ceļojuma marta beigās? Un kā šobrīd ir situācija ar vīrusiem? Šogad nedaudz šaubos par brīvdienām Āzijā, bet nevaru iedomāties neko tik siltu un lētu.
5 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Mēs bijām 2016. gada februārī Karonā. Treasure Island cenas ir 1,5 reizes augstākas nekā pārējās. Pirmajā tūrē viņi ieradās pēc mums ar gandrīz stundas nokavēšanos. Viņi aizmirsa paņemt otro. Tajā pašā laikā izbraukšana bija 7 no rīta pēc vietējā laika, mēs cēlāmies 6 (plkst. 2 naktī Maskavā). Dusmas bija šausmīgas, neprātīgi gribējās gulēt. Nauda tika atgriezta. Izdariet savus secinājumus. Visas ekskursijas var droši iegādāties no vietējām firmām, kā mēs to vēlāk darījām. Vietējie strādā skaidri, viņi rūpējas par katru klientu un novērtē savu reputāciju (atšķirībā no Treasure Island).
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki! Mēs vēlamies novembrī doties uz Taizemi. Pastāsti man, vai kāds ir rezervējis biļetes un viesnīcas caur Asiahotels.ru? Nez kāpēc viņu cenas ir daudz lētākas nekā to, ko mums piedāvā draugs ceļojumu aģentūrā, un tāpēc tas ir biedējoši... Es gribu atrast tos, kuri jau ir ceļojuši tik personīgi.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 26 atbildes
Mans emel serenados@mail.ru
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien! Jau iepriekš atvainojos, ja jau ir tēma par šo, es nevarēju to atrast. Gribam ar vīru ziemā (aptuveni februārī) doties uz Tai, Puketā. Ir biedējoši pašiem organizēt šādu ceļojumu, lai gan mēs apsveram šādu iespēju, bet vai kāds var ieteikt uzticamu tūrisma operatoru šajā virzienā? Lielākā aizķeršanās, cik saprotu, ir lidojumā. Kopumā es ļoti priecāšos dzirdēt padomu, es ļoti gribu doties uz Tai)))
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, kuram tūrisma operatoram labāk lidot uz Puketu no Jekaterinburgas? Kādas viesnīcas ir vairāk vai mazāk labas piekrastē
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Es nevaru saprast, kā apvienot ekskursiju ar pludmales brīvdienu? Drīzāk, gluži pretēji, pludmales brīvdienas un ekskursijas. Janvārī vēlos lidot uz Taizemi. Domāju par DR, bet nu vēl sliecos uz februāra sākumu, interesanti tikt līdz ķīniešu jaunajam gadam. Atkal, vai tas ir tā vērts? Vai tomēr ir nedēļu agrāk, lai lidotu un svinētu 45 tur? Nolēma par Phuket, Movenpick. Bija Movenpick citās valstīs, viesnīca .. nu, iespējams, man vislabākā. Karonas pludmale ir skaista, Patonga ir netālu, šķiet, ka viss ir kārtībā :-) BET, man būs garlaicīgi. Man noteikti būs garlaicīgi. Tātad: divas dienas Bangkoka, piecas dienas Pataja un nedēļa Puketa? Kāpēc man ir vajadzīga Pataja janvārī? Un ko es redzēšu tikai Bangkokā un Puketā? Lūdzu, palīdziet man sakārtot visu šo eksotiku :-) Liels paldies visiem Taizemes ekspertiem, kuri atbildēja.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 37 atbildes
Kata Beach Resort, lūdzu, pastāstiet man, cik aptuveni maksās ceļojums uz 9 dienām par 2?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Nākamo braucienu uz Tai vēlētos organizēt patstāvīgi - bez tūroperatora. Ja ar viesnīcas rezervēšanu nav problēmu, kā ir ar aviopārvadājumiem? Kā rezervēt biļetes Novosibirska-Taizeme, ja lido tikai ziemeļu vējš
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Pataja vai sala
14 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 32 atbildi
Aprīļa beigās atpūtīsimies Briza Beach Resort Khao Lak (iesakiet kādai firmai pirkt ekskursijas (vēlams ar krievvalodīgo gidu) Varbūt ir telefoni, kontakti. Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju. Jau iepriekš paldies !
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes