Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par par. ChangVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par par. Chang
Mēs būsim Koh Chang no 15. marta līdz 5. aprīlim.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Un kādi ir nomas nosacījumi? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kas bija šajā viesnīcā (nesen), pastāstiet mums par to, kas jums jāzina un jāņem līdzi))))) Liels paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs ar vīru braucam uz Tai no 27. janvāra līdz 7. februārim, paliekam 9 dienas apm. Chang un tad 2 dienas Bangkokā. Kāds var būt arī šajā laikā, rakstiet, mēs turēsim viens otram kompāniju.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Cienījamie tautieši - tūristi, atvainojos par dīvaino jautājumu, bet varbūt varat pastāstīt. Bijām uz Chang 2010. gada janvārī. Atpūtāmies Klong Prao, kopumā viss bija kārtībā, viens draugs mūs vakarā aizveda uz ļoti interesantu vietu, kur pavadījām neaizmirstamu vakaru. Tur ir kā kafejnīca uz ielas zem jumta. Galdi, dažādi provianti (jēlas garneles, jau marinēta smalki sagriezta gaļa utt. kā bufete) atnāc, samaksā kaut ko ap 130 batiem no cilvēka un pasēdi vismaz visu nakti. Dod tādus čuguna katlus ar oglēm, tējkannu ar jau sālītu ūdeni, un paši cilvēki tajos vāra garneles, gaļu utt. pa dienu, manuprāt, līdz 17.00 ir krievu virtuve. Un tur strādā krievu puika un stāsta, kā to visu pareizi pagatavot. Es atceros, ka mēs braucām ar tuk tuku no Klong P
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, cik maksā divas reizes paēst kafejnīcā? Vai ir vērts ieturēt brokastis tikai ar pusdienām, vai tomēr labāk vienkārši paēst brokastis un pārējo laiku ēst citur? Vai ir liela atšķirība naudas izteiksmē vai arī tam ir jēga?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Vēlos paņemt līdzi netbuku un interesē saziņa caur Skype
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Es lidoju uz Taizemi uz Kočangas salu un Pataju. kur paēst uz salas?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes