Jautājumi par par. ChangViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par par. Chang
pastāstiet man, laba viesnīca uz Koh Chang ar labu pludmali, peldbaseinu, teritoriju, jūru un pienācīgu infrastruktūru (veikali, kafejnīcas, bāri utt.) Izvēlieties starp COP Grand Resort un Kochang Paradise. Turklāt pirmā cena ir diezgan augsta, bet otrajā ir mazs baseins un šķiet, ka jūra ir sliktāka ... Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Lidojam uz šo viesnīcu 10.februārī.Kādas drēbes jāņem līdzi,kas jāņem līdzi?Kāda valūta jāņem līdzi?viss.Būtu pateicīga par jebkurām ātrām atbildēm un padomiem.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pirmo reizi Taizemē. Palīdziet izvēlēties viesnīcu, ēdienu kopā ar draugu. Coconut Beach Resort 3* Klong Prao Resort 3* Čai Četa
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sakiet, kurā vietā, kurai viesnīcai ir labākā atrašanās vieta: skaista vieta ar pludmali bez bēguma, kur pastaigas attālumā būtu lētas kafejnīcas, veikali, tirgi utt. Vārdu sakot, gan daba, gan attīstīta vai salīdzinoši attīstīta infrastruktūra ar kaut kādu civilizāciju... Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Cienījamie eksperti! Lūdzu, informējiet viesnīcu. Mēs vēlamies ļoti klusu pludmales zonu. Labāk - bungalo līdz ļoti tuvu ieejai jūrā. Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
vai tur ir čūskas?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Uz Taizemi braucam pirmo reizi. Pastāstiet, kādas nianses jums jāzina, kas jāuzglabā (ods, termīts utt.) Vai arī jums ir jāiemācās taju valoda? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Dodamies atpūsties uz salu. Koh Chang 2013. gada februārī. Iesaki labāko viesnīcu.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
KC Grande Resort & Spa (Balto smilšu pludmale) vai Koh Chang Paradise Resort & Spa (Klong Prao pludmale)
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai viesnīcā pašlaik notiek remontdarbi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Mēs ilgi izvēlējāmies viesnīcu uz Koh Chang, tad mans vīrs ieraudzīja kartē kaimiņu salas, ieinteresējās, izvēlējās Koh Mak, sakiet, varbūt nav vērts riskēt? Uz Koh Mak kāds bija, paši braucam ar PTT uz 5 dienām.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Interesējos, kā vislabāk organizēt ēdienreizes, paņemt līdzi konservus un graudaugus vai iegādāties tur. Vai kāds var ieteikt kādu labu viesnīcu.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kurā stāvā viņi atrodas? Ir telpas bez logiem. skārda
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mani interesē lētas viesnīcas, bet gribu, lai dzīves apstākļi būtu vairāk vai mazāk normāli.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Es neatradu nevienu atsauksmi par to. Ērts, jauns, vannas istaba istabā, teritorija? Paldies visiem, kas atbildēja)))
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Interesē, vai tagad ir medūzas un punduri?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
Vēlos dzirdēt kompetentus tūristus par diviem jautājumiem: Fr. priekšrocības un trūkumi. Chang (atšķirība no Koh Samui (bija)) un kāda viesnīca ir CHANG PARK
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, kas atpūtās šajā viesnīcā, cik tālu ir galvenā ēka (jaunā) no pludmales. Cik ilgi tas notiek?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labdien! Sakiet, ja rezervējat biļeti janvārī, tad parasti cena šajā laikā ir zemāka nekā tagad. Un konsultē viesnīcu izvēlē. Kāda ir atšķirība starp viesnīcu līmeni starp 3 *, 4 *, 5 *. Es arī gribētu izvēlēties viesnīcu, lai pludmale būtu tuvu. Vairāk bezmaksas pakalpojumu, izņemot sportu. Par saprātīgu cenu diviem. Var apskatīt vairākus variantus un saskaņot pēc cenas, vēlams linku, lai redzētu aprakstu, jo. bijām tikai Turcijā, tāpēc Taizemē daudz nepārstāvam.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi