Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par par. ChangLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par par. Chang
Vēlamies jūnijā lidot uz Koh Chang, kas bija vasarā, kā ir ar lietusgāzēm? Visu dienu vai īsu?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pastāsti man, uz Koh Chang augustā tādi paši viļņi un lietus biežums kā Puketā tajā pašā laikā, vai labāk, sliktāk? Puketā bija milzīgi viļņi, lietus nebija biežs, lai gan pārsvarā apmācies... Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Jūlijā plānoju ģimenes brīvdienas Koh Chang. Vai ir vērts doties šajā laikā?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Paskatījos tūristu fotogrāfijas, liekas, ka visu laiku debesīs ir mākoņi... Vai janvārī var iedegties?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
ceļvežos rakstīts, ka novembris Koh Chang ir sezonas sākums, un prognozē - negaiss dienu un nakti visu periodu. Vai šī ir svētku puse, ko mēs sēdēsim bungalo? Es nevaru ciest asu ēdienu, man ir alerģija pret sinepēm un majonēzi. Vai šie produkti tiek izmantoti pārtikas gatavošanā Taizemē? Kur netālu no viesnīcas varat ēst ne-asā vai Eiropas virtuves ēdienus? Iesakiet labus restorānus tuvumā. Odu atbaidīšanas līdzekļi der tikai taizemiešiem vai arī mūsējie?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Bijām pagājušajā ziemā Klong Prao - lieliski! Radinieki plāno jūniju. Es izlasīju vienā no vietnēm, ka Koh Chang jūnijā pārspēj visas salas nokrišņu daudzuma ziņā. Kurš droši zina, vai tā ir patiesība? Un kuru pludmali izvēlēties jūnijā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ja tur sāk līt,tad kā pārējais?Visu dienu līst?Ko ņemt līdzi-džinsi un kā glabāt naudu-kur? Reģistratūrā vai istabā?Vai nēsājiet to līdzi. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Kādi ir laika apstākļi martā Koh Chang?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki, šobrīd esmu aktīvas atpūtas meklējumu stadijā, apstājāmies visa ģimene atvaļinājumā Taizemē. Gribam braukt no 5.-7.jūlijam uz 10 dienām. Braucam atpūsties ar 4 gadus vecu bērnu un vēlētos klusu pludmales brīvdienu (varbūt pāris ekskursijas ciemos). Konsultējieties par laikapstākļiem Koh Chang, vai jūra ir mierīga? KO CHANG CLIFF BEACH 4* - atbilst mūsu budžetam, ko jūs varat teikt par to? Liels paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Lūdzu, iedodiet saiti uz plūdmaiņu karti! Un, ja iespējams, norādījumi, kā to izlasīt. viss, kas tiek izdots internetā: vai nu ne speciāli Čangam, vai arī es nesaprotu, kur šo karti meklēt! Paldies! Gaidīšu un cerēšu uz palīdzību. Kura pludmale (izņemot baltās smiltis un pašus salas dienvidus, kur ir mols) ir labāka bēguma ziņā šajā laikā!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Sveiki visiem!Kas jūnijā bija Koh Chang?Kā ir laikapstākļi,Pataijā viss ok,zinu,bet esam jau bijuši,gribam uz salu,čans pievelk,bet dzirdēju,ka vētras uz salas šajā laikā.Īslaicīgi lietus nebiedē, bet kā ar peldēšanu?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes