Jautājumi par RodasEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Rodas
Sveiki! Dosimies uz viesnīcu MEDBLUE FANES ar 2 bērniem 9,11 gadi šovasar, kādas interesantas vietas var apmeklēt un pludmales vai varat pastāstīt maršrutu, ja braucam ar mašīnu. Kādi ir labākie veikali šīs viesnīcas tuvumā?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, es zinu, ka Rodas apskates ekskursijā jūs varat izkāpt, un tad atkal iekāpt autobusā un turpināt ekskursiju... Vai jums ir jāiekāpj tieši tajā autobusā, no kura izbraucāt, vai arī varat turpināt ar citu apskates autobusu?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
kādas pludmales vai vēsturiskas vietas?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Cienījamie Turpravdas apmeklētāji un padomdevēji! Paldies par palīdzību. Izvēle tika izdarīta par labu viesnīcai tieši Rodā. Ierašanās atskaite. Auto nebūs, brauksim ar sabiedrisko transportu. Tiem, kam ir bijusi šāda pieredze, lūdzu, sniedziet padomu: 1. kur doties (kamēr es gribētu aizbraukt uz pludmali un klosteri Tsambika, Lindos, Rodini), ko vēl jūs ieteiktu? Vai labāk ir doties ekskursijā uz Prasonisi, vai arī varat tur nokļūt patstāvīgi? 2. Kā nokļūt no Tsambikas pludmales uz klosteri? Un kur labāk vispirms doties uz pludmali vai uz klosteri? 3. transporta maršruti (no kurienes nokļūt, varbūt autobusu numuri utt., cik ilgi tas aizņem)? Vai man ir jāpērk biļetes iepriekš, vai es varu iegādāties tieši pie konduktora/šofera? 4. Vai autovadītāji paziņo par apstāšanos?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
interesē makšķerēšana ar komfortu, ar ēdienu, dzērienu, programmu, tualeti utt (jo bērnam ir 3 gadi). Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāsti savai mammai ar 9 gadus veco meitu, kā tur rit dzīve un kādās ekskursijās labāk doties maija beigās no plkst. -Lindos (Akropole) - cik pulkstens?; - Kallithea (noteikumi); - Rodas pilsēta (akvārijs); - Faliraki (Aquadrim); - Tauriņu ieleja? Kopā mums būs 8 dienas. Jā, arī - vai ūdens jūrā ir silts, ja esam no Pēterburgas ziemeļiem.)))
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Kur ir labākā vieta, kur nomāt automašīnu? Cik tas aptuveni maksās? Kur es varu doties/doties apskatīt šīs viesnīcas apskates vietas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
No 2011. gada 3. līdz 14. jūnijam būsim Rodā. Costa Lindia pludmalē, kas atrodas Lindosas rajonā. Nepieciešams fotogrāfs fotosesijai. Vai kāds var ieteikt?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi