Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par RodasViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Rodas
Vietņu aprakstos no 42 līdz 64 kv. Tas mums ir ārkārtīgi svarīgi!Gaidīsim ziņu, paldies jau iepriekš!
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs plānojam apmeklēt šo viesnīcu jūlijā. gribu noskaņoties...
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man Rodas viesnīcas ar smilšainu ieeju jūrā, bez ballītēm un vēlams bērniem, netālu no veikaliem un kafejnīcām.
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Kad labāk (izdevīgāk - lētāk), bet Pludmales sezonā iegādāties ģimenes ceļojumu uz Grieķiju (augusta beigās vai jūnija beigās)?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Pastāsti man, vai Esperides Beach Hotel vai Esperos Palace ir ūdens slidkalniņi??? Kur ir labākā animācija un kura ir ērtāka bērniem? Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kad labāk (izdevīgāk - lētāk), bet Pludmales sezonā iegādāties ģimenes ceļojumu uz Grieķiju (augusta beigās vai jūnija beigās)?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien. Pastāstiet lūdzu par cenām: seifa īre, vai ir apmaksāti sauļošanās krēsli, saulessargi, dvieļi, Wi-Fi izmaksas, iespējama papildus izklaide uz ūdens. vidējā cena ekskursijām utt. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien. Vai šajā viesnīcā ir dienas/vakara animācija? Vai ir kādi slaidi? Varbūt kādam ir kāda fotogrāfija. Es došos oktobra sākumā. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Palīdziet man izvēlēties viesnīcu. Pagājušajā gadā bijām Krētas salā, un šogad ir ieteicams doties uz Rodas salu. Kurš bija labā 3*,4*.Ceļo divi pieaugušie un bērns 8 gadi. Plānojam izbraukt 8.-10.jūnijā. Kādi laikapstākļi šajā laikā? Viesnīcas līnijai nav nozīmes.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lidojam 13. jūlijā, kas ir obligāti!!! ņemt līdzi?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vēlams ar ūdens slidkalniņiem, jauku un tuvu pludmali, netālu no pilsētas
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Meklēju atvaļinājumu maijā ar bērnu 2 gadi. Pastāsti man, ka maija sākums ir ļoti auksts? Vai peldēšana baseinā ir reāla? un otrais jautājums. ostas komforta klubs bērnam no 2 gadiem būs jautri interesants, lasīju, ka ir "zebra" bērniem no 2 gadiem? (meita iet bērnudārzā, aktīva, sabiedriska). Vai arī nav vērts pievērsties šim klubam?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Es izvēlos starp viesnīcām Rodas Amathys pludmalē un Apollo pludmalē. Mani galvenokārt interesē iebraukšana jūrā, bet pa ceļam arī telpu stāvoklis un apkalpošana. arī kura no viesnīcām ir mazāk trokšņaina.Liels paldies jau iepriekš!!!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Mēs noorganizējām ekskursiju uz 17 dienām, rezervējām biļetes, taču viesnīcas šim periodam vispirms tika apstiprinātas, bet pēc tam atteiktas. Vēl viena piedāvātā viesnīca pagaidām klusē. Jūs varat rezervēt bokingu ceļojumu pats un transfēru no viesnīcas un lidot caur uzņēmumu. tāpat kā lidmašīnas biļetes nāk ar tūri viesnīcā.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Sveiki! Lūdzu, iesakiet, kā organizēt kāzu ceremoniju? Simboliski, piemēram, Faliraki pludmalē. Kas tam nepieciešams (dokumenti)? Paldies par atbildēm!!!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Laba diena. Vai ir pieņemts dot dzeramnaudu, (piemēram, istabenei vai izlīgumā) kam))) cik? pastāstiet man ekskursiju vai vienkārši cik interesanti ir pavadīt laiku))) Es došos oktobra vidū ar 8 gadus vecu bērnu. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Labdien, interesē: dvieļi, saulessargi, sauļošanās krēsli - par maksu? Kā? Drošs numurā vai kā viesnīcas pakalpojums, cik daudz, ja jāmaksā? Pastāstiet, lūdzu, par izklaides izmaksām. Kādi vēl neparedzēti izdevumi? pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
lūdzu, pastāstiet man, kādi ir laikapstākļi oktobra vidū no 7.-20.10. Cik ērti ir jūra? Iespēja atpūsties kopā ar bērniem. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
lūdzu, pastāstiet man, cik ērti laikapstākļi un ūdens ir oktobra sākumā no 07-20/10 brīvdienām ar bērniem. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Dosimies augustā.Kā klājas ar ēdināšanu bērniem 3 gadi?Vai jāņem līdzi želeja,šampūns un pludmales dvieļi? Piemēram, pludmale un baseini, bezmaksas Wi-Fi netālu no viesnīcas utt.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki, ja kāds bija Rodā jaunajā Mitsis Alila Resort & Spa 5 * viesnīcā, pastāstiet par to vairāk
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ēģiptē ar dvieļiem pludmalei problēmu nav, bet kā ir situācija Rodā un vai var bez liekiem konfliktiem paņemt dvieli no istabas. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Princess Andriana Resort & Spa
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu, atbildiet uz antur06@mail.ru
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
No 21. jūnija iegādājāmies tūri uz 11 dienām, par viesnīcu ir ļoti maz informācijas. Uz Grieķiju braucam pirmo reizi. Pastāstiet man jebkādu informāciju par viesnīcu, tās atrašanās vietu, servisu, pludmali, numuriem, kopējo iespaidu par pārējo. Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju. Nāk mamma un pieaugušais (15 gadi) dēls. Paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Plānojam atvaļinājumu septembrī, braucam ar 9 gadīgu bērnu. Mums vajag pludmalē drošu, lētu viesnīcu siltas, MIERĀS JŪRAS krastā (tas ir obligāti). Ēdināšana-brokastis,lai kafejnīcas nebūtu tālu,animācijai jābūt,pludmales krēsli un dvieļi par brīvu.Ļoti svarīgi-gribu nelielu viesnīciņu,gremdētu zaļumos. Būšu ļoti pateicīgs, ja atbildēsiet.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »