Jautājumi par RodasVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Rodas
Labdien. Uz Grieķiju dosimies jūlija beigās 20. datumā, un mūsu izvēle svārstās starp Krētu un Rodu. Pirmkārt, viņus interesē pludmales, tad 3-4 zvaigžņu viesnīcas. Pasaki man lūdzu!
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Kā ir ēdināšana viesnīcā? vai ir iespējams bez problēmām uzpildīt automašīnu? Kā ar bankas kartēm? Kāda šobrīd ir attieksme pret tūristiem?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 16 atbildes
Vai viesnīcas istabā ir tējkanna
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien! Vai varat pateikt, vai šajā viesnīcā ir diētas ēdienkarte bērnam?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es došos uz Faliraki no 2014. gada 1. līdz 8. jūnijam. Meklēju draugus kopīgām brīvdienām! Pārgājieni diskotēkās, bāros, ceļojumi pa pašu Rodu. Es eju pats. Man ir 32. Es tur biju pagājušajā gadā. Es zinu nedaudz par pašu salu un naktsdzīvi.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
sveiki, lūdzu, pastāstiet kādas istabas ir paredzētas 3 cilvēku ģimenei, viens no mums ir bērns 5 gadi, (gribam ar virtuvi un telekomu) vai ir iespējams un cik maksā 2 nedēļu ekskursija uz šo viesnīcas izmaksas ir aptuveni, ņemot vērā agrīno rezervāciju? paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vai ir iespējams kaut kur aizbraukt? kā ar iepirkšanos?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Vai netālu no viesnīcas atrodas veikalu rindas, suvenīru veikali, kafejnīcas un cita izklaides infrastruktūra? Vai ir iespējams staigāt vakaros?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki, vai kāds var pateikt cik maksā Rodas akvaparka apmeklējums.Ieskaitot dzērienu un ātrās ēdināšanas izmaksas tur.Ja atceraties protams.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, ne pārāk dārga 5 * viesnīca ar animāciju krievu valodā. Kādas vēl vakara izklaides Rodā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai jums ir nepieciešama licence, lai iznomātu motorolleru? Un cik tas maksā? Un no kāda vecuma?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Jūlijā gatavojamies doties uz apm. Rodas. Es gribētu uz turieni ceļot ar automašīnu. Rezervējot auto, bija problēma ar vecumu (20 gadi). Vispār, vai tur var īrēt auto, ja vecums: 20 gadi, braukšanas stāžs 2 gadi? Un vai ir obligāti jāsaņem starptautiskā autovadītāja apliecība? Galu galā krieviski, un tāpēc viss ir rakstīts angļu valodā. Jau iepriekš paldies par atbildi!!!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Es došos uz turieni augusta beigās ar saviem vecākiem, man ir 23, un kaut kā negribas pavadīt laiku starp radiem un viņu draugiem, kā ir ar jauniešiem šajā viesnīcā vai kā ir ar klubiem ??
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes