Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ParīzeDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Parīze
Lai atvērtu vīzu, ceļojot patstāvīgi, vai ir iespējams rezervēt dzīvokli, vai labāk ir palikt viesnīcā? Un vai ir nepieciešams rezervēt rezervāciju vai to var izdarīt citā vietnē? Lūdzu pasaki man..
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Labdien! Dodamies gaisa tūrē Parīze + atvaļinājums Spānijā no incomar, tūrei tiek izsniegta Spānijas vīza, jo. ir vairāk dienu. Vai Parīzes lidostā būs kādas problēmas? Tūroperators gan apgalvo, ka viss būs kārtībā, bet gribētos uzzināt kādu, kurš ir bijis līdzīgā situācijā. Paldies visiem jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Izvēlos biļeti starp AirBaltic un Austrian Airlines. Vai kāds var pateikt, bija pieredze, ... vai ir vērts dot priekšroku AirBaltic? Vai viņiem ir kavēšanās vai kāda negatīva reputācija. Vai arī ir vērts ņemt biļeti uz Austrian Airlines.??? Un otrs: es nekad neesmu lidojis ar pārsēšanos, bet šeit tas būs, periodi norādīti no 30 minūtēm. līdz plkst.6.Kāds pārsēšanās periods jāņem,lai nenokavētos uz nākamo reisu.Zinu,ka dažās kompānijās, piemēram, Wizzai, sievietei nelaida iekāpt 50 minūtes pirms lidmašīnas izlidošanas... viņi teica, ka iekāpšana ir beigusies. Varbūt tas ir ierobežojums, tikai šajā uzņēmumā...? Paldies visiem, kas komentē.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
Kurš zina, kur var iegādāties lētas biļetes no Kijevas uz Parīzi? Wizzair cik saprotu te neder, vajag paņemt divas biļetes ar pārsēšanos un ja pirmais reiss kavējas tad otrajā nevar tikt, ko šajā gadījumā pat iedomāties nevaru . Tāpēc es domāju, ka šo stulbo iespēju nevajadzētu izmantot. Varbūt kāds, kurš lidoja no Kijevas uz Parīzi, pateiks pareizo vietu. Un vēl, kura lidosta ir vēlama, no kuras vieglāk nokļūt līdz centram.Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Es braucu uz Parīzi. Sakiet, lūdzu, uz kuru vīzu labāk braukt.Ar privātu ielūgumu vai ar tūristu vīzu. Kuru ir vieglāk sakārtot?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Francijas vīzai pieteicos 7.novembrī, šodien ir 22.novembris. Vīza joprojām nav sagatavota, esmu neskaidrā stāvoklī. Neviens nevar sniegt saprotamu atbildi, vismaz aptuveni, kad vīza būs gatava!!!!! Pieteicos Maskavā, lai gan pats esmu no Krasnodaras. Nervi ir uz robežas, un pat nosists vēlme doties uz Franciju))) Nevaru saprast, vai mani dokumenti tiešām tiek izskatīti!!!!!! Un viņi nepazaudēja manu pasi!!!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Es eju uz kursiem mēnesi. Viss ir pilnībā apmaksāts, bet visi apstiprinājumi tiek nosūtīti pa faksu. Vai šī ir laba vīzas iespēja?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dosimies uz Parīzi uz 6 dienām. Iesniegt Francijas vēstniecībā. Bet man nav nekustamā īpašuma un konts nav īpaši milzīgs. Kā Francija tagad izsniedz vīzas? Vai ir iespēja?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Atteicās saņemt vīzu. Visi nepieciešamie dokumenti tika 100% pareizi sagatavoti un iesniegti pilnībā. Tajā pašā laikā pasē jau trīs Šengenas, alga liela, darbs stabils un amats augsts. Vai kāds ir izgājis atcelšanas procedūru Francijas konsulātā Kijevā un atkārtoti iesniedzis dokumentus.
16 gadiem atpakaļ  •  20 abonenti 89 atbildes
Lūdzu pasaki man!!!! Es gribu uz Parīzi. Viņi piedāvāja tur nokļūt ar autobusu, bet vispirms ir jāatver Šengena Polijai, un no turienes jūs varat uzreiz nokļūt Parīzē. Jau atrasti cilvēki, kas nodarbojas ar līdzīgiem "pārvadājumiem". Tagad saka, ka ne visi iziet muitu. Es taisos atvērt tūristu vīzu (uz 12-14 dienām), ar maksas viesnīcu, katras dienas grafiku utt., un tad uzreiz uz Parīzi. Parīzē pierakstieties valodas kursā un pagariniet vīzu.
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Fakts ir tāds, ka es gribu doties uz Parīzi, bet palikt tur vismaz 3 mēnešus. Kā es varu to izdarīt? Es nezinu valodu, bet mans draugs tur dzīvo. Domājām atvērt tūristu vīzu uz mēnesi un tad, lai pagarinātu savu uzturēšanos Parīzē, pierakstīties uz valodu kursiem (kur pēc beigšanas izsniedz diplomu), tā pagarinot vīzu. Kurš var pateikt,varbūt ir vēl kādi varianti?Problēma tāda,ka šobrīd naudas nav daudz,tāpēc vajag kādu nedārgu variantu. Vai kāds var pateikt vīzas, lidojuma izmaksas
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi