Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ParīzeEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Parīze
Labdien, draugi, sakiet man, vai kāds apmeklēja bezmaksas ekskursijas Parīzē no Senmišelas. Kā tās pāriet un kādā valodā. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
viesnīcas atrašanās vieta
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
No lidostas Sh.deG. jātiek līdz viesnīcai kura atrodas pilsētas centrā pie metro Kāda biļete jāpērk ??? Ja pareizi saprotu, var nopirkt vienu biļeti un ar to var tikt līdz viesnīcai (no lidostas ar reru un metro).Bet Parīzē būšu nedēļu. Varbūt ir jēga tur uzreiz iegādāties ceļojuma karti vai visu laiku pirkt vienreizējās biļetes. Pastāstiet, lūdzu, kā to izdarīt ekonomiskāk. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai ir grūti nokļūt Brigē un Briselē, nezinot valodu? Cik ilgi? Vai man ir jāpērk biļetes iepriekš? Vai ir reāli vienā dienā aptvert abas pilsētas un atgriezties Parīzē?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kā jūs varat braukt ar laivu pa Sēnu. Kur man vajadzētu iekāpt un izkāpt, cik maksā biļete, cik maksā brauciens ...? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kā internetā nopirkt biļeti uz Eifeļa torni? Lūdzu, norādiet precīzu vietnes adresi un, iespējams, nepieciešamos ieteikumus
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu no Šarla de Golla lidostas (līdz centram), piemēram, līdz Ziemeļu stacijas metro stacijai Vēlos aprēķināt ierašanos viesnīcā Kāda ir laika starpība stundās starp Parīzi un Kijeva?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Es lidoju uz Parīzi uz nedēļu. Braucu uz vienu dienu uz Normandiju (Honflēru, Dovilu), tur ir pasakaini skaisti.Bet šaubos vai man pietiks laika ekskursijām un iepirkšanās Parīzē. Es pirmo reizi lidoju uz Parīzi. Eksperti atbild.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Vai tur ir iespējams filmēt un cik ilgi tūre ilgst?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Vai ir iespējams apmeklēt kapelu augustā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Avioceļi, nakšņošana, vīzas jau apmaksātas, bet ar ekskursijām Parīzē un Francijas reģioniem skaidrības vēl nav.. Ko reāli var redzēt 6 dienās (ieskaitot Disnejlendu).
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pastāstiet lūdzu visus plusus un mīnusus šīm ekskursijām!!! Uz Eiropu braucam pirmo reizi!
15 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 17 atbildes
Mēs ar vīru 21. augustā izbraucam no Kijevas uz tūri AUTO-PARĪZE-ČIS, MIRDZĪBA, SKAISTUMS. Sakiet, kurš gāja?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi