Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MaljorkaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Maljorka
Labdien! viena no vietām, kur dzīvosim, ir Blau Punta Reina. Pastāstiet man, kā jūs varat iznomāt laivu, laivu, laivu, tas viss ir vienāds, bet ar navigatoru un pieturām, lai peldētu līčos. mēs esam 8 cilvēki, bet mēs principā varam pievienoties citiem ekskursijā, bet ne pārāk liela laiva un miljons cilvēku. Vēlams netālu no mums vai kaimiņu līčiem.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Draugi! Iesakiet uzticamus restorānus Palmā. Es gribētu izmēģināt vietējo virtuvi) viss labs garastāvoklis.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Cik maksā televizora noma?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cilvēki. Pastāstiet, lūdzu, vai viņi Maljorkā iznomā kvadraciklus, ūdens motociklus, motorlaivas vai laivas bez algota stūrmaņa.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labrīt! Lūdzu, uzrakstiet savu atsauksmi par Sol Calas de Mallorca - naktsmītnes, beach, food(AL). Internetā gandrīz nav atsauksmju. Paldies. Lai tev jauka diena!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki!!! Vēlamies atpūsties viesnīcā EMPERADOR**.Man ir planšetdators un ļoti vajag WI-FI. Vai viesnīca (istabas) ir aprīkotas ar internetu? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai ir vietas, kur pavadīt laiku un kuras?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Jūnijā dosimies uz Mayoraku, uz Juan Palma 2 * viesnīcu, BB food. Kā klājas pašā viesnīcā? Cik daudz naudas jums ir nepieciešams pārtikai, izklaidei un atpūtai? Kas tur bija, pastāstiet man, cik tas maksā? Nomāt automašīnu, benzīnu, pārtiku, ekskursijas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu iesaki. Pa lēto nopirku biļeti uz 2 nedēļām no 1.maija. Mūsu viesnīca atrodas starp Palma Novu un Magalufu. Maljorka ir ļoti skaista,visi par to lasīja,plānoja atvaļinājumu.Zinām kur doties un vispār ar nepacietību gaidām atvaļinājumu. Bet ir jautājumi. 1) Nekur nevar atrast informāciju par to, vai ūdens parki darbosies (Arenālā, Magalufā); 2) Kā un kurā laikā kursē prāmji uz Ibizu? Un kāda ir cena? (un vai ir jēga uz turieni braukt "pačakarēt"?); 3) Vai ar 1000 eiro vienam cilvēkam pietiks uz 2 nedēļām, lai sev neko neliegtu? =); 4) Mēs daudz lasām par peldēšanu. Mēs nebaidāmies =) Kā būtu ar iedegumu?; 5) Tā kā mēs atradīsimies pie Magalufas, tad uzreiz rodas jautājums, vai tur strādās slaveni naktsklubi un kāda tur vispār ir naktsdzīve šajā periodā
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu, pastāstiet man, kas bija šajā viesnīcā: - vai pludmalē ir ūdens izpletnis, banāns utt? - kā nokļūt veikalos ar zīmola precēm?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Laba diena visiem. Lūdzu, pastāstiet man, kur un kā jūs varat iznomāt automašīnu Cap de Mar, Paguera, par skaidru naudu un par saprātīgu naudu, un kāda veida apdrošināšana jums ir jāveic. Braukšanas pieredze 28 gadi.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Taizemē stingrība ir šausmīga. Kā ir ar Maljorku Spānijā?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi