Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MaljorkaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Maljorka
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki!Lūdzu iesakiet kur ir vērts lidot kopā(pārim) uz 10dienu atvaļinājumu.Nav dārgi(Cenā līdz 3500$)Uz jūru vai okeānu un paskatieties kas interesants!Paldies Kas konsultē Spāniju , Tenerife, Maljorka, kas ir Bali! Kur sākt? Un ieguldīt finansēs
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Lūdzu, dalieties savos iespaidos. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
gribam lidot uz Barselonu un vajag tikt no viesncas uz lidostu,transfera firma paredz 70 eiro,nez vai taksometrs ir letaks ????
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
lidojam ar diviem bērniem, ēdināšana brokastis + vakariņas, gribētos uzzināt cenu situāciju
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
dodos pirmo reizi
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kā jūs iztikāt bez ledusskapja? (raksta, ka istabā nav ledusskapja, minibāra) Kā atdzesēt ūdeni, sulas, augļus, vīnu..??
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
sobralis' na mallorcu v auguste. Hotim shirokij krasivyj pljazh s bekym peskom bez bitv za mesto na nem. I chob ne bylo uzh ochen' tusovochnoe mesto. Tātad chto nochju mozhna bylo spļāva' a ne slushat' kriki i pianstco. Nē i ne sovsem chtob glush. Vse taki chtob byli kakie-to launge bary i restorany. Dumaem palma nova-ko skazhete?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Atlases kritēriji ir tādi paši kā jebkurā karstā valstī, kur atvaļinājums būs ar maziem (līdz 7 g. bērniem), labu ēdienu, vēlams visu, lai būtu iespēja reģistrēties ar 3 bērniem (no viena līdz 2 gadiem). vecs), pirmā līnija, 2 nedēļas augusta sākumā, izbraukšana no Pētera, līdz 200 000 r-ja reāls, vai mazāk dienas
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Neatkarīgi no tā, vai ir vērts tur doties, zvaigzne ir ļoti apkaunojoša, taču saskaņā ar atsauksmēm tas ir labi. Vai šogad kāds tur ir atpūties?
Atbildiet lūdzu, pirts džakuzi par maksu? un cik labi viņi ir? Vai dzērieni, ja viss iekļauts, ir bez maksas?
Tagad dzīvojam Barselonā un plānojam lidot uz 2 dienām uz Maljorku. Sakiet lūdzu kuru lēto viesnīcu izvēlēties, lai pludmale būtu blakus baltajām smiltīm kā Es Trenc vai kaut kas tamlīdzīgs.Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es dodos atvaļinājumā pēc 10. jūnija. Gribu tur pavadīt 10-14 dienas. Vēlos ērtas, relaksējošas brīvdienas. Gribējās kaut ko redzēt un uz brīdi pamielot jūrā.
Vai ir vērts tikt pie vienas vai divām zvaigznēm?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs dodamies uz Atlantic Park Hotel, 18. septembris. Mani interesē informācija par viesnīcu, kādas ekskursijas tur var doties, dzērienu izmaksas, pie mums ir HB ēdināšana utt. Internetā gandrīz nav atsauksmju. Ziņot!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, kurš atpūtās šajā viesnīcā, par viņu gandrīz nav informācijas. Un es joprojām nevaru atrast, vai ir tiešais lidojums no Samaras uz Maljorku! Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Uz Maljorku brauksim septembra otrajā pusē. ilgi studēju internetu un izvēlējos trīs viesnīcas: 1) Condesa de la bacha 2) Flamboyan Caribe 3) Insotel Club Mandia (Porto Cristo). Pastāstiet man plusus un mīnusus, meklējot katru viesnīcu uz salas. Atpūtīsies divi pieaugušie ar 5 gadus vecu bērnu, tāpēc gaidītas bērnu pilsētiņas un parki. paldies visiem kas palīdz!!!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai kāds var man pateikt, vai šī ir tā pati viesnīca? un tad kaut kā ir pilnīgi nepareizi uz turpravda šī viesnīca ir attālināta. un kad es rezervēju pie spāņiem, vispār trešais vārds.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man ir 44, manai sievai 39. Vēlos atrast viesnīcu apmēram. Maljorka 3-4 zvaigznes Kas gan būtu kluss ar pieklājīgu pludmali un brokastīm, labi, vispār, nav ļoti tālu no izklaides centriem.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
sakiet kaut ko par līmeni 2 * Maljorkā salīdzinājumā ar 3 *, piemēram, Kipra vai Turcija
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi