Jautājumi par KostabravaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kostabrava
Pagaidām esmu atradusi tikai vietējo aģentūru Bus Plana, jau pa grupām meklēju FB, nezinu kur atrast ceļabiedrus uz īrētas mašīnas, lai varētu braukt kopā un apskatīt tuvākās pilsētas saviem spēkiem (mēs nebrauc ()
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
Labdien. Sakiet, lūdzu, dārgie eksperti, kas Spānijā ir izdevīgāk apmeklēt apskates objektus - automašīnu noma (vidējās izmaksas dienā vidējai automašīnai?) Vai ceļojumu aģentūras pakalpojumi (viesnīcā vai ielā?) Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Laba diena. Sakiet, vai šajā valstī ir "ielu aģentūras", kas organizē ekskursijas uz vietas? Vai arī labāk ņemt no tūrisma operatora? Un pastāstiet man par šo ekskursiju izmaksām
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kas ir jāredz Barselonā? Ko vēl redzēt bez Barselonas? Kur ir apskates vietas? Kur nopirkt labākus vīnus, lietas, lai kvalitāte un cena būtu normāla?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Kas bija, atsaucieties, es braucu 17.06.. Dabiski interesē viss: nakšņošana, ēdināšana, ekskursijas, muita, atļautais cigarešu skaits, vai Barselonā ir pienākums? Lūdzu, raksti!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
sveiki, dodos ar savu vīru 17 uz Costa Bravo. vēlamies uz pāris dienām aizbraukt uz Barselonu bez apskates ekskursijas pakalpojumiem. pastāsti kādas ir cenas transportam uz pilsētu, un pats par sevi, vai izdevīgāk veikt aptauju?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Atpūtai izvēlējos Beverly Park Hotel, ņemot vērā labās atsauksmes, kā arī ar mērķi apmeklēt Andoru un Franciju. Kurš jau ir viesojies, pastāstiet vai ir ekskursijas šajā virzienā, to izmaksas, vai varbūt kāds ir devies uz šīm valstīm saviem spēkiem.Ko meklēt, kādi padomi. Un kā iznāks nauda?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai kāds var pateikt vai ir kādas ekskursijas uz Franciju no Kosta Bravas vai var kaut kā aizbraukt pašiem.Vīza mums laikam būs konkrētam ceļojumam,atvaļinājumam viesnīcā vai vienalga?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kas brauca ekskursijās paši, pastāstiet nianses, būsim pateicīgi.Braucam 8.jūnijā
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes