Jautājumi par KostabravaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kostabrava
Mēs ceļojam ar bērnu, tāpēc tas ir ļoti svarīgi
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
vai istabā ir gaisa kondicionieris un ledusskapis
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! pēc Ēģiptes cenas Spānijā ir nedaudz saspringtas. Lūdzu, norādiet, ko darīt ar paklājiem un dvieļiem. Vai par pludmales lietām ir jāpiemaksā vai var ņemt līdzi savas?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Ko ņemt līdzi no mājām uz pludmali?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien! Es nekad neesmu atpūties Spānijā. Lūdzu, iesakiet ekonomisku viesnīcu (nevis ģimenes). Teritorija ir apsveicama. Interesē Lloret de Mar apkārtne. Gatavs apsvērt arī citus kūrortus Spānijā. Plānojam braucienu uz jūnija otro pusi, budžets 30-35 tūkstoši rubļu.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
Ēdiens, vai istabā ir fēns, ledusskapis. Baseins. Kā nokļūt Barselonā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
nekādus komentārus par viesnīcu neatradu
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
pensiju tūre uz Luna Park viesnīcu atsauksmes
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Ko iesakāt izvēlēties?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
ieteikt 3-4 * viesnīcai Costa Brava pilsētā slēgt pludmali un visas izklaides un uz Barselonu. Mēs mīlam aktīvu atpūtu. Attālās viesnīcas no pilsētas nav interesantas.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Labdien, dārgie Spānijas eksperti. Es lūdzu padomu par viesnīcas izvēli ar ērtu sabiedriskā transporta satiksmi uz Barcu (apmēram 30 minūtes ar vilcienu). Es saprotu, ka jāskatās Blanesā? Kā no tā tikt? Un cik tālu no Lloret de Mar? Interesē 3-4 zvaigznes. Pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Es pirmo reizi dodos uz Spāniju.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Iesakiet pludmales viesnīcu, kas nav dārga, ar mierīgu jūru (bez viļņiem) - tas ir obligāti, jo. Mēs ceļojam ar 9 gadus vecu bērnu. Atvaļinājumu plānojam uz augusta beigām-septembrim.Vēlējums viesnīcai:neliela,ar bagātīgu veģetāciju,netālu kafejnīcas un veikali. Ja "ve iekļauta", tad noteikti ir ēdienkarte ar nacionālo virtuvi un JŪRAS VELTIEM.Paldies visiem, kas sniegs atbildi.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Pastāstiet man tīru, pavisam jaunu viesnīcu blakus pludmalei Lloret de mar. Ceļosim, viesnīcā paliksim tikai pa nakti, tāpēc teritorijai nav nozīmes. Galvenais, lai omulīgi numuriņi un tuvu pludmalei un pietura. Paldies visiem jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labvakar! Es vēl neesmu izlēmis, bet es vēlētos uzzināt salīdzinošu aprakstu par viesnīcu Blausel 4 * un Beverly Park 4 * Blanes, Costa Bravo kūrortā, Spānijā. Kur jūs ieteiktu? Esmu ļoti novecojusi. bet man patīk animācija, jautri, garšīgi un skaisti ēdieni. Izlēmu par ekskursijām - izvēle ir bagāta !!!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Dodamies uz šo viesnīcu kopā ar dēliem, bet atsauksmes mūs biedē. Vai tiešām tur ir tik slikti?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kurš bija nesen, dalieties iespaidos. Un vēl viens jautājums: vai labāk lidot ar Pegasus vai Natalie Tours? cena gandrīz tāda pati, kauns, ka Pegazs bieži iztur lidojumus, vai tas tā ir?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
gribu iet
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Papildinformācija par šo viesnīcu norāda, ka smēķēšana ir aizliegta visā viesnīcā un numuros. Sakiet, lūdzu, kurš gāja, vai tā ir taisnība, ka viesnīcā nesmēķē? Paldies jau iepriekš! P.S.: Jūs esat dzirdējuši brīdinājumu no Veselības ministrijas)))
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki visiem tūristiem! Septembrī es došos uz Spāniju, lūdzu, palīdziet man izvēlēties labu trīs rubļu banknoti Kosta Bravas rajonā, Tossa de Mar pilsētā, paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, uz kuru viesnīcu labāk doties? Nepieciešama relaksējoša pauze. Nekādas ballītes vai trokšņa. Paldies 1. Boix Mar 3* 2. Stella Māris 3 3. Samba 3* 4. Dons Huans Tossa 3* 5. La Palmera 3* 6.Xaine Park 3* 7. Mar Ski 3* 8. Esplendid 3*
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai istabā ir gaisa kondicionieris, TV, fēns?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kuru apgabalu izvēlēties Kostabravā? Nepieciešamas klusas brīvdienas, tuvumā pludmale, veikali un infrastruktūra. Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man, vai kāds zina par viesnīcu Medplaya - Hotel Regente Benidormā? ja kāds būtu, būtu ļoti pateicīgs par detaļām, paldies jau iepriekš!!!?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cena gandrīz tāda pati, bet Montagutā visi numuri ir suite, un mēs ceļojam ar 2 bērniem, tas ir svarīgi.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kāda izmēra numuriņš četriem (2 pieaugušie un 2 bērni) viesnīcā, un tad, lasot atsauksmes par Rosamar 4 *, radās iespaids. ka telpas ir ļoti mazas. Un tomēr es gribētu zināt, vai šī viesnīca ir apsvēršanas vērta. Es ļoti priecāšos par visiem, kas atbildēs uz maniem jautājumiem.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Uz Spāniju lidojam pirmo reizi, varbūt ir kāds padoms, kā izvēlēties viesnīcu ar baseinu, lai nebūtu trokšņains un pludmale ar seklu ieeju. Paldies visiem!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Cilvēki stāsta kaut ko patiesu par viesnīcu, ja kāds tur apmetās. Braucam ar m/h septembrī uz pāris nedēļām, tagad izvēlamies viesnīcu, esam izvēlējušies Pimar (gribam 1 rindu, 3 * un lai iespējas sakrīt ar vēlmēm =)) kā ir ar numuriņiem un apkalpošana, kāds ir ēdiens =) un vispār kādi plusi un mīnusi protams...
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik tuvu izklaide no viesnīcas???Kas interesants??? Kāds tur baseins?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »