Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Sharm Dreams Resort 5*Viesnīcas izvēle

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
174 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Atpūta būs no 7. līdz 17. janvārim...
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai kāds zina, vai šīs viesnīcas istabās ir gludeklis? Vai arī cik maksā šis pakalpojums?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Ko labāk liegt sev atvaļinājumā, lai nesanāktu nepatikšanās, kad esi viens? (man ir spilgts izskats... :(
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Braucienu uz šo viesnīcu plānojam 20. martā Spriežot pēc atsauksmēm, viesnīca nav slikta. Vai ir iespējams mainīt numuru, ja jums tas nepatīk?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki visiem! Lūdzu, izsakiet savu viedokli par to, kuru viesnīcu labāk izvēlēties 3 pieaugušo atpūtai: HILTON SHARM DREAMS RESORT 5*, DESSOLE ROYAL ROJANA RESORT 5* vai DOMINA CORAL BAY HAREM 5*? Šīs viesnīcas es izvēlējos smilšainās ieejas jūrā dēļ. Varbūt kāds nesen bija kādā no tām, kādi ierobežojumi haizivju uzbrukumu dēļ, vai šo viesnīcu pludmales ir atvērtas? Jau iepriekš paldies visiem, kas atsaucas!
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Es nevaru izlemt par viesnīcu Nāmas līcī, kas ir ērta, ar labu pludmali, kurā nav daudz krievu un kura cena nekrītas no skalas.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pasaki man lūdzu! Es došos uz šo viesnīcu 2. decembrī ar bērnu. Vai šajā laikā ir stiprs vējš? Un vai ir bērnu klubiņš.Vai bērnam tas būs interesanti? Dažās vietnēs viņi raksta, ka animatori strādā tikai ar itāļu bērniem.
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl