Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Šarm eš ŠeihaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
TOP 5 pazinēji Šarm eš Šeiha
pēc 30 dienu laikā atbildēto jautājumu skaita
1
аватар
Atbildēja uz 1 jautājums

Vairāk par Šarm eš Šeiha
Domāju vai nu mainīt eiro pret dolāriem Kijevā, vai jau Šarmā eiro pret mārciņām apmainītājā. Es nezinu, kas ir labāks.
3 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Jautājums: vai un kad cenas turpinās kristies, vai vairs nav ko ķert? Es saprotu, ka šī ir rulete, bet varbūt kāds ir analizējis zemo cenu biežumu.
4 gadā atpakaļ  •  13 abonenti 19 atbildes
Janvāra beigās plānojam braucienu uz Šarmu. Mēs ar bērniem ceļojam ceturtdien. Esam izvēlējušies Sunrise Diamond Beach Resort Select viesnīcu, jo draugi jau ir devušies uz turieni. Mēs paši to vēl nevaram iegādāties, jo. Gaidām bērnu pases. Es pastāvīgi novēroju viesnīcas cenas, un cena pieauga par 400 USD par mūsu sastāvu un datumiem. Jautājuma būtība: vai pastāv iespēja, ka cena samazināsies tuvāk izbraukšanas datumiem? Vai arī ir vērts apskatīt citas iespējas tuvumā?
5 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 28 atbildes
Atšķirība ir 2-3 dienas, bet naudas izteiksmē ir divas lielas atšķirības. Ņemot vērā rezervācijas izmaksas, tās nesakrīt.
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 14 atbildes
paldies par atbildi)
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
Sveiki! Lūdzu pasaki man: 1. Vai vīzas nodeva (25 $) tiek pieņemta USD vai vietējā valūtā? Vai viņi dos sīknaudu? (Ja jūs iedosiet 50 vai 100 USD) 2. Kurš izņēma naudu no privātās kartes (UAH)? Liela izņemšanas maksa? 3. Kādā valūtā vislabāk maksāt uz ielas? Man likās, ka labāk izņemt vietējo valūtu no bankomāta un maksāt tā, jo nav mazo dolāru, un es bieži redzu ziņojumus, ka viņi var nedot naudu utt. Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Vai arī izdevīgāk ir maksāt dolāros? Ja ir vērts mainīt, atpūtīsimies pie vecā tirgus viesnīcā, kur labāk mainīt?
7 gadiem atpakaļ  •  15 abonenti 30 atbildes
Vai man vajadzētu samainīt dolārus pret Ēģiptes mārciņām. Togad zemenes kg par 1 dolāru jeb 8 mārciņām! Bet kurss bija 1 pret 8. Tagad dolārs maksā 18 mārciņas. Vai tas ir ietekmējis cenas? Vai viņas cena ir 8 vai 18?
8 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 21 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sakiet, vai mainīt eiro ir normāli?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien. Vai varat, lūdzu, pateikt, vai ir vērts mainīt dolārus pret vietējo valūtu? Vai arī vieglāk ir maksāt dolāros? Ja ir vērts mainīt - mainīt visu vai 50 procentus? Un tomēr, ja viesnīca ir viss iekļauts, mēs netaisāmies daudz ceļot ekskursijās (1-2 ekskursijas), cik daudz naudas maksā līdzi ņemšana (2 pieaugušie un 1 bērns) uz 3 nedēļām?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Lasīju, ka ne visos veikalos var norēķināties ar dolāriem, tāpēc gribētos zināt, kur tos var samainīt?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Parādīt vairāk »