Nopirku jaunus fotoaparātus nākamajam atvaļinājumam, gribu maksimāli fotografēt zemūdens ainavas, tāpēc mana mīļā Hurgada pazūd liela skaita mājas rifu trūkuma dēļ, tādi ir, bet maz vai jāiet uz Makadi, bet cenas viesnīcām tur nav ledus. Tāpēc izdaru izvēli par labu Šarmas "skudru pūznim" (nu, pēdējos gados tur atpūšas ļoti daudz cilvēku). Manā skatījumā ir Marss (Egi esmu bijis ilgu laiku, bet nekad neesmu tur atpūties), bet, cik saprotu, novembris-decembris nav labākais laiks, lai tur apmeklētu. Tātad radās "traka ideja" (mana sieva tā teica), labi, plus nedaudz finansiāli dārgi. Iepazīšanās: standarta atvaļinājumam izvēlējos viesnīcu ar mājas rifu (+/- normāls, reizēm slikts), atvaļinājumam pāris jūras izbraucieni ar niršanu vai jūra + zeme (piemēram, Hurgadā - Šarm el Naga ) ar niršanu. Otrajā līnijā atpūtos tikai vienu reizi (viņi mani aizveda uz pludmali), man tas ļoti nepatika - nebija mobilitātes. Bet šeit ir trakās idejas būtība: doties uz Šarmu, uz Hadabas otro vai trešo līniju, uz labu 4 vai ...
5 gadiem atpakaļ
•
6 abonenti 8 atbildes