Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Fantazia Resort Marsa Alam 5*Viesnīcas izvēle

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
60 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcas teritorijā ir uzbūvēti tenisa korti? Ja jā - cik maksā inventāra noma. Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai viesnīcā var nopirkt masku, spuras, čības koraļļiem? un kādas cenas
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Laba diena visiem! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kurš nesen bija viesnīcā, vai ir kādas izmaiņas? Pēdējais apskats tika uzrakstīts gandrīz pirms gada. Es ceļoju ar meiteni, mums ir 19 gadi. Meklējām viesnīcu snorkelēšanai. Vai šī viesnīca ir piemērota? Vai vispārējā politiskā situācija valstī spēcīgi ietekmē kūrorta zonas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 21 atbildi
Līdz šim kopš februāra, meklējot ekskursiju visās vietnēs, esmu novērojis, ka ekskursiju pārdošana uz Fantazia Resot ir apturēta, un Pegasus, kurš bija gandrīz vienīgais, kurš brauca uz Marsa Alamu tieši uz viņu lidostu, noņēma. Sarsa Alam kūrorts no meklēšanas. Kas zina, ar ko tas saistīts un kad atsāksies tirdzniecība. Labprāt atgrieztos šoziem...
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Aizbraucām uz Šarmu, jo tur nesanāca normāli nopeldēt, netālu no krasta, ieeja jūrā ir ļoti sekla tikai no Pantones un paisuma un spēcīgo straumju dēļ varēja nopeldēt tikai 1-2 stundas dienā, pārējais laiks nebija atļauts. Un kā šajā viesnīcā oktobrī var peldēt visu dienu vai nē?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Otrdien lidojam uz Fantāziju, pirmo reizi Ēģiptē. Vai vilcināties ņemt līdzi savu klēpjdatoru?
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
Braucu uz šo viesnīcu pēc jaunā gada, janvāra sākumā, gribu arī Luksoru apmeklēt! Sakiet, kā tur janvārī nav auksti? Vai varat ieteikt kādu citu vietu?
16 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
Atsauksmes
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl