Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Makadi līcisiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Makadi līcis
Skaidrs, ka lielveikals ir liels vārds, bet kā jau iepakotajai sulai, arī vietējiem sieriem tur jābūt.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai tuvumā ir lielveikali ar fiksētām cenām un kā tur nokļūt. Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Man interesē informācija par Souk-Makadi iepirkšanās centru, kas tur ir, vai pie viesnīcas Makadi Saray ir pārtikas veikals, mēs mīlam ēģiptiešu sulas, un es vienmēr pērku pienu rīta kafijai istabā, biju Makadi tajā gadā Sunvingā bija mazs veikaliņš pie GRAND,bet cenas....mammu neuztraucas.Lidojam uz Saray 4.novembrī uz nedēļu.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Sakiet, lūdzu, vai tuvumā ir kāds tirgus vai veikali, kur var iegādāties suvenīrus? (izņemot uz vietas esošos)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kur ir lētāk nopirkt komplektu, Krievijā (tagad cenas svārstās no 750-1800) vai Ēģiptē?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kā saprotu, Stellā no krasta ieiet ūdenī nav ērti. Uz Stella lidojam oktobra beigās. Mūsu pilsētā vairs nav iespējams iegādāties koraļļu čības - visi slēpa vasaras sortimentu ... Vai Stellā vai tās tuvumā ir veikali, kur var iegādāties koraļļu čības sieviešu un bērnu izmēros un krāsās? Kādas ir pienācīgu čību vidējās izmaksas?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Cik maksā taksometrs?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 6 atbildes