Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Makadi līcisVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Makadi līcis
Labdien. Mēs dosimies uz šo viesnīcu marta beigās. Kurš zina, vai varat apmeklēt blakus esošās Sarkanās jūras Tadžmahal pludmali ar Fun City rokassprādzēm, ejot gar krasta līniju?
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kas tagad tur atpūšas, nopirka vaučeru, palasi atsauksmes, bail jau iet
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Lai iegādātos augļus un jūras veltes.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Cienījamie eksperti, kuri bija šajā viesnīcā, pastāstiet man, kā nav dārgi vakarā aizbraukt uz Hurgadu pastaigāties?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Labdien.Pasakiet lūdzu kur var veikt pīlingu un masāžu?Pašā viesnīcā tādas iespējas nav.Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs lidojam jūnija vidū. Kartē, un foto-video redzams, ka tieši šajā līča vietā ir stiprs vējš un viļņi... Jūnijā varbūt būs mierīgāks laiks? Jau iepriekš paldies par atbildi))
9 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 18 atbildes
Daudzās atsauksmēs viņi raksta, ka čības ir nepieciešamas, lai nokļūtu rifā vai nu peldot, vai kājām ...
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sakiet lūdzu, vai viesnīcā ir normāls bērnu ēdiens? Desiņas un frī kartupeļi neskaitās) Braucam ar bērnu 2 gadi, vajag graudaugus, kotletes utt. Kādi augļi ir pieejami maija beigās un vai veikalos pie viesnīcas ir kādas sulas un bērnu preces?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, cik maksās pusdienas, ja maksā tikai brokastis un vakariņas.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai ir iespējams izmantot pirmās līnijas infrastruktūru (slaidi, baseini)?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Braucu uz šo viesnīcu, zinu, ka tur ir pontons, man nav nekas pret pontoniem, pat varu teikt, ka mīlu, bet par šīs viesnīcas pontonu ir tik maz informācijas atsauksmēs, kurš bija, tas pastāsti vairāk. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es došos uz turieni septembrī. Es gribētu naktī atpūsties tāpat. kāda ir šī 24 stundu viss iekļauts viesnīca?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai bez akvaparka ir arī ūdens slidkalniņi?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pirmo reizi braucu uz Ēģipti ar 4 gadīgu bērnu.Turcijā mierīgi pastaigājāmies vakaros ārpus viesnīcas,bet te var vai labāk neriskēt?Vai uz Hurgadu varu aizbraukt viena? Vai uz pilsētu kursē autobusi vai taksometri? Vispār viss, kas man tur vajadzīgs, ir Vodafone birojs, lai iegādātos internetu.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Labdien. Jautājums cilvēkiem, kas organizē ekskursijas un atpūtu. Man ir mīļākā viesnīca, es nevēlos to mainīt. Vai ir iespējams un cik maksā, piemēram, no manas viesnīcas doties uz Marsa Alam viesnīcas Three Corners Fayrouz Plaza Beach pludmali, no rīta burtiski 2 stundas peldēties. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet kas tur bija, vai viens restorāns ir bezmaksas, un pārējie a la carte restorāni ir maksas un kādas ir cenas un ko jūs ieteiktu izmēģināt? Es došos prom pēc 2 dienām, lūdzu, ātri atbildiet.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, vai ir aerobikas zāle ar spoguļiem?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Jā, vairāk ... Azur Club un Royal Azur - atšķirība ir ievērojama un kādā, ja iespējams.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »