Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Serenity Alpha Beach 5*Viesnīcas izvēle

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
169 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Es lasu chitab un nekādi nesaprotu - pludmale ar smiltīm.. vai tur var peldēties ar bērniem seklā ūdenī?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mums patīk visu dienu peldēties jūras ūdenī bez viļņiem, mums nepatīk trokšņainas tautiešu kompānijas, vai mēs vēlētos iespēju iepirkties savādāk, kā tur, tikai Hurgadā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs mīlam peldēties jūras ūdenī bez viļņiem Pērciet veikalos dāvanas mīļajiem
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Izmitināšanas veida atšķirība Serenity ir 100 USD, kāda ir atšķirība starp standarta un sporta laikmetu, kādi ir trūkumi sportā?
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
Kas nesen bija šajā viesnīcā, lūdzu, pastāstiet man, vai ūdens atrakciju parks tika atvērts? Ja tas tiek atvērts, vai tas ir bezmaksas viesnīcas viesiem? Un par apmetni: standarta numuriņi, kas atrodas Sporta zonā. Kāds ir šis sporta laukums: vai tās ir tikai kajītes vai ir arī ēdināšanas punkti + baseins, vai arī tā ir tikai dzīvojamā zona?
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes
Sakiet, vai kāds var zināt, vai viesnīcā ir bērnu ratiņu noma? Kurš nesen atpūtās viesnīcā ar bērnu, uzrakstiet vismaz īsu atvaļinājuma aprakstu, ko meklēt, ko labāk ņemt līdzi ... Ar meitu (1.10 mēn.) pirmo reizi dodamies kopā atpūsties, 30. maijā ierodamies viesnīcā, kādi nosacījumi mazulim? lai sagatavotos.. jau iepriekš paldies par atbildēm!!!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai ir iespējams doties uz šo viesnīcu ar 4 gadus vecu bērnu?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pārskatos lasīju, ka viņi sāka to būvēt.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl