Jautājumi par Siva Golden Bay Makadi 4*Viesnīcas izvēle

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
85 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Labdien! lūdzu, pastāstiet man, kā ir ar apkalpošanu, pārtiku, alkoholu pludmalē, internets vestibilā, vai ir daudz arābu, animācija? Biju tur pirms pāris gadiem un man patika. Kā mēs tagad nezinām ... ATP. Es gaidu) Pirms tam pāris reizes atpūtāmies Sun Rise Makadi (bet tagad ļoooti dārgi), Marsā bija citas labas viesnīcas ar pieklājīgiem rifiem. Mums kādreiz patika arī Al Nabila. Interesanti - kādā līmenī tas ir .. Arābu iebrukums biedē ...
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, kurš nesen bija šajā viesnīcā, kā ir ar ēdienu un bērnu animāciju šajā viesnīcā? Kāda ir atmosfēra kopumā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, kur var doties divi pieaugušie un divi bērni 16 un 4 gadus veci konsultē makadi līcī cik atpūtīsies 10 dienas
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vēlamies aprīlī doties atvaļinājumā ar trim bērniem (jaunākajam 11 mēneši). Pastāstiet, lūdzu, kāda ir situācija ar bērnu ēdienkarti bērniem? Vai viesnīca piedāvā ēdināšanas iespējas šiem mazajiem bērniem? Un otrs jautājums par izmitināšanu - standarta vai bungalo? Vai arī ir iespējams samaksāt par standartu un sarunāt ar bungalo uz vietas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Braucam ar bērniem marta beigās, piedāvā Al nabila grand bay un Desole pyramisa sahl hašišu, palīdz izvēlē.Prasību saraksts standarta: jūra, ēdieni, animācija.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Labdien, mani neinteresē ieiešana jūrā, bet gan nolaišanās. Vai ir sliņķi? kam jābūt gatavam? Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
1. Vai tas ir piemērots ģimenēm ar bērniem? (slidkalniņi bērniem, rotaļu laukums) Kāda ir pieeja, vai seklais ūdens ir garš? Vai nolaišanās līdz jūrai ir nogurdinoša? 2. Kas ir paredzēts pieaugušajiem (spa, ūdenspīpe, pastaigas, slidkalniņi :) ). 3. Ēdiens, apkalpošana. Es tikai vēlos analizēt, kādi viedokļi būs vairāk :) Lasiet atsauksmes. paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Labvakar!!!! Sakiet, lūdzu, tā ir taisnība, ka, izrakstoties no istabas tieši pulksten 12:00, es nogriezu rokassprādzi, un izbraukšana ir daudz vēlāk, un viesnīcas pakalpojumus vairs nevar izmantot (ēst, dzert). Es neuztraucos par sevi, bet par bērniem!!!
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
Es eju 2. februārī, vai paveicas ar laikapstākļiem vai nē. Kāda būs jūra, citādi mazdēlam kopā ar mani ir 5 gadi.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl