Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Palm Beach Resort 4*Vietas un izklaide

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
128 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Lasīju, ka tūristus ved uz hammam kaut kādā iepirkšanās centrā. Vai varat pateikt, kurš un kur tas atrodas?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es sastopu pretrunīgu informāciju dažādās vietnēs par tenisa kortiem. Kaut kur rakstīts, ka gan laukumi, gan inventārs (raketes un bumbas) ir bez maksas, kaut kur - ka laukumi ir bezmaksas, bet par inventāra nomu jāmaksā. Kaut kur - ka viss ir apmaksāts) Sakiet, kas to izmantoja, kur ir patiesība?) Un ja maksā - tad cik tas maksā. Un arī, cik reāli tur ir spēlēt: brīvas vietas esamība/neesība, paša laukuma kvalitāte utt. Paldies visiem par atbildēm)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kuras telpas ir labākas ēkā vai bungalo? Un kuras telpas ir tuvāk jūrai un baseinam? Varbūt ir kāda cita noderīga informācija. Kopumā mani interesē. Paldies visiem, kam nav slinkums uzrakstīt atbildi! Atbildēt
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
braucam ar piecus gadus vecu bernu....un tagad bail no juras,ka ir situaacija un vai viesnica ir panika?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien, mēs kopā ar vīru rudenī atpūšamies šajā viesnīcā. Kartē šī viesnīca ir pēdējā no lidostas. Pastāsti man, vai viesnīcas tuvumā ir izklaides vai labāk ir doties uz pilsētas centru? Ja dodaties, pastāstiet man, cik maksā taksometrs?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl