Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Albatros Jungle Aqua Park Resort 4*Laikapstākļi un gadalaiki

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
237 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Mani ļoti interesē laika apstākļi februāra vidū. Mēs dosimies uz turieni 15. februārī. Un vēl jautājums - vai viesnīcā ir Wi-Fi un ja ir kur ķer un vai bez maksas????
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki! Lidojam 18. maijā uz Džungļiem. Pastāsti man, ūdens baseinos šajā laikā jau sasilst vai vēl ne. Mēs lidojam ar bērniem, tāpēc mums tas ir ļoti svarīgi! Bijām tur novembrī, baseini bija apsildīti. Kā ar maijā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lasīju, ka līdzi jāņem kukaiņu atbaidīšanas līdzekļi. Bet apskati bija novembrī Kā parasti ir ar šo problēmu augustā? Man bail no kodumiem alerģijas, ceļojam ar bērniem
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Pastāsti man, kurš bija jūlijā, ar bērniem 5 un 6 gadi ir ļoti karsts vai ok?
14 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 12 atbildes
Kāda temperatūra ir augustā, lūdzu? Gandrīz visās istabās nav balkonu, tāpēc rodas jautājums, kur žāvēt lietas? Jūs nevarat publiski pakārt apakšveļu. Būšu pateicīgs par atbildēm.
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Mans vīrs un dēls (6,5 gadi) pirmo reizi gatavojas doties uz Ēģipti maija brīvdienās - 2011. gada maija sākumā. Ir ļoti bail viņus palaist! iesakiet vai ir vērts doties maija sākumā (kā laikapstākļi?) un vai tiešām būs interesanti mazulim? Kā ar uzturu? Būšu pateicīgs par atbildēm!
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kas bija februārī? vēlamies februāra beigās braukt uz jūru bērniem - 4+2 gadi, bet lasīju, ka šis ir aukstākais mēnesis, un šajā viesnīcā ir tikai 2 apsildāmi baseini... Kurš domā - vai ir kāds punkts? Neesam bijuši Ēģiptē, un pēdējos 2 gadus mums nepaveicās ar laikapstākļiem jūrā (ejam jakās) .. ļoti gribas sasildīties...
15 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 14 atbildes
Es ceļoju ar 5 gadus vecu bērnu, tas man ir ļoti svarīgi, manai meitai patīk peldēt, un es nerunāju par slidkalniņiem, baidos, ka viņa vienkārši netiks ārā no baseina. .. Pastāsti man, kad viņi sāks sildīt baseinus?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl