Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Golden Beach Resort 4*Viesnīcas izvēle

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
110 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
1. Sakiet, lūdzu, vai šai viesnīcai ir vismaz viens liels slidkalniņš? Ja nē, vai tuvumā ir ūdens atrakciju parks vai viesnīca ar slidkalniņiem, kur var braukt? 2. Vai viņi dod bezmaksas saldējumu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs vēlamies lidot uz Ēģipti. Šī ir mūsu pirmā reize :). Apstājos šajā viesnīcā, un šeit ir daži jautājumi: - ēdieni un dzērieni visu diennakti vai ēdināšana pēc grafika (piemēram, brokastis 07.00-10.00, pusdienas 12.00-13.00 un vakariņas 18.00-21.00) un alkoholiskie dzērieni no 10.00 un 23.00? Un bezalkoholisko, kā arī pārtiku? (TezTour operators) - Kā ar seifu? Ja reģistratūrā varat tur paņemt, piemēram, kameru (proti, somā). Vai ir iespējams paņemt istabu un kāds ir tās izmērs? Un, ja iespējams, uzrakstiet šo pakalpojumu cenas. Un vēl. Kura viesnīca ir labākā, salīdzinot ar "PANORAMA BUNGALOW HURGHADA 4 *"? Liels paldies jums visiem!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es došos uz šo viesnīcu ar savu 14 gadus veco dēlu. Pastāsti....
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Sakiet lūdzu vai jāņem līdzi siltas drēbes?Braucam uz turieni 1.janvārī.Un vai labāk uzreiz iedot 20$, nekā skriet vēlāk?Paldies jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
Sveiki visiem. Mēs ar sievu un mazo meitu Jaunajā gadā dodamies uz CLUB CALIMERA HURGHADA. Meita, 1,5 gadi. Vai varat man pateikt, kuru numuru ņemt viesnīcā? Un kāds ēdiens ir bērniem? Paldies jau iepriekš. Ar cieņu. Hovhannes
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
daudzi raksta ka nav juras purva!Vai tiesa?Kas tur nesen bija? kas tur bērniem?cik tālu līdz centram vai līdz tirgum no šīs viesnīcas? Paldies jau iepriekš!!!!!
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Atvainojos par neapdomīgo jautājumu, bet varbūt kāds ir pazīstams ar dārzkopības vadītāju, viņu sauc Hāzems, manuprāt7
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visi jautājumi
AAE
vēl