Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Albatros Dana Beach Resort 5*Ekskursijas

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
153 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Sveiki! Janvāra vidū dosimies uz Danu. Ierašanās ĻOTI vēlu (naktī) un izbraukšana ĻOTI vēlu (vakarā). Kāds ir labākais veids, kā risināt šo situāciju? Vai reģistratūrā ir iespējams vienoties ierodoties aizvietot reģistrēšanās laikā pazaudētās pusdienas-vakariņas ar tādām pašām, bet izrakstīšanās beigās un vai ir vērts par to maksāt? Vai dot baksheesh? Dzirdēja, ka ir oficiāla maksa - piemēram, 25 USD? Un jautājuma otrā daļa. Dzirdēju, ka koraļļu nav. Plānojam braukt ar laivu un pastaigāties gar krastu snorkelēšanai. Kur jūs iesakāt? Protams, lai viņus ar aunu līķu (Ruso tūrista veidolā) barību nevestu uz haizivju midzeni.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Sveiki! Mani ļoti interesē drošības jautājums ekskursiju laikā. Uz Ēģipti braucu pirmo reizi un esmu dzirdējusi ne pārāk personiskas atsauksmes, ka labāk neiet ārpus viesnīcas. Un ļoti gribas braukt ar skrejriteņiem, zirgiem un makšķerēt, un tas ir iespējams tikai izbraucot no teritorijas. Padalieties ar savu viedokli un pieredzi, vai ir vērts doties un jā, kur labāk rezervēt šīs ekskursijas un aktivitātes. Lūdzu, apstipriniet vai atspēkojiet manas šaubas! Liels paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 18 atbildes
Čau! Dalieties savos iespaidos par šo ekskursiju, vai tiešām var redzēt delfīnus un ar tiem peldēties? Kā redzams fotogrāfijās? Un tad man ir negatīva pieredze ar līdzīgu tūri Portugālē: pēc 4-5 stundām, kuru laikā uzarām okeānu, neredzot nevienu delfīnu, atgriezāmies atpakaļ, un mums teica, ka delfīniem šodien nav noskaņojuma. , es varu teikt, ka nauda izšķiesta.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl