Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Zelta smiltisValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Zelta smiltis
Sakiet, lūdzu, kur Golden Sands var samainīt eiro pret Leviem?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Kādu valūtu ($ vai EUR) var ievest no Krievijas, kuras ir izdevīgāk samainīt?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pret levām var samainīt tikai eiro, vai samainīt rubļus, un vai Zelta smilšu kūrortā ir Krievijas banku bankomāti skaidras naudas izņemšanai, un ja ir, tad kāda komisija vai pēc kursa maiņa, kas pateiks? Pateicos jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
palīdzam ar padomu, ierodamies viesnīcā svētdien, ar kādu kursu viņi parasti maina valūtu viesnīcās, par viesnīcu jāmaksā 1350 lei ja viesnīcā zemā likme uzreiz zaudē 450-500 UAH, vai tas ir iespējams reģistrēties, atstāt depozītu, lai no rīta bankā samainītu naudu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki visiem!Kas zin vai var vest levu uz Bulgāriju?vai arī vajag slēpt?Uz sevis kaut kur vai koferī?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kur ir labākā vieta valūtas maiņai? Ierodamies ZP agri no rīta, bankas vēl nav vaļā, bet ēst gribas. Es domāju, vai es varu nopirkt nedaudz levas Krievijā, vai tas ir neizdevīgi? Pasaki man lūdzu!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Kuras no tām ir populārākas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kas ir izdevīgāk nēsāt līdzi dolārus vai eiro un kāds ir šo valūtu pašreizējais kurss pa kreisi
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Kāds rakstīja, ka paņēmis līdzi starptautisku karti ar grivnām un tur samaksājis, apmainījis bankā. Šķiet, ka tas ir izdevīgāk un valūtas kurss ir augstāks
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi