Jautājumi par Zelta smiltisVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Zelta smiltis
1 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai tas sniedz kādus pakalpojumus tūristiem, piemēram, jāt ar zirgiem? vai jāšanas nodarbība, cik maksā?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kas ir šis numurs? Vai no tā nevar redzēt jūru? Vai ir vērts paņemt istabu ar skatu uz jūru tūrisma aģentūrā vai vienkāršāk vienoties viesnīcā? Un jautājuma cena?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
saki - 7. jūnijā braukšu uz zelta smiltīm --- kur tur var lēti papusdienot --- kafejnīca - vai kūrorta ēdnīca
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Interesē ēdināšana un apkalpošana viesnīcā
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
paredzamās ekskursijas izmaksas 2 nedēļas no 2014. gada 11. augusta 2 pieaugušie 1 bērns
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai šajā viesnīcā vai Grifid Bolero notiek vakara izrādes? Aktīviem jauniešiem (kam sporta animācijas klātbūtne ir svarīga) labāk palikt Grifid Bolero vai Grifid Wistamar?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Lūdzu, dalieties pieredzē par šo viesnīcu. Tagad mēs izvēlamies starp Excelsior un šo. Interesē ēdiena kvalitāte un vai ir iespēja vakarā pastaigāties tuvumā, vai tuvumā ir kādas bērnu atrakcijas, lai nebrauktu! Kas ir apkārt? Vai ir kur vakarā pastaigāties?Pludmalē ir bārs? Vai vispār patika? Ceļojam ar 4 gadus vecu bērnu, tāpēc negribētu kļūdīties izvēloties, jau iepriekš paldies par atbildi!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 48 atbildes
Lūdzu, pasakiet man Zelta smilšu viesnīcu nosaukumus ar privātu pludmali.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kā izskatās sporta zāle šajā viesnīcā?Kā tā izskatās?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, vai ir ekskursija uz Sofiju no Zelta smiltīm? Cik tas maksā un vai ir vērts doties. Es redzu kartē, ka tas ir tālu .... bet galvaspilsēta joprojām ir. + izlasot atsauksmes redzu, ka ieteicama Varna, Neserbs un Sozopols...varbut kas cits? + Stambulā - vai tas ir dārgi? vai tas ir nogurdinoši? Vai ir vērts ceļot no Bulgārijas? ja esam no Ukrainas, tad kā parasti uz robežas mums pasē ielīmēs vīzu vai no šejienes vajag kādu darbu darīt?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Kā patstāvīgi nokļūt no Zelta smiltīm līdz termālajam avotam Sanktpēterburgas kūrortā. Konstantīns un Jeļena?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Esmu iesācējs ūdenslīdējs. Es gribētu nirt interesantās vietās.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
..
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Interesē viss - atrašanās vieta, numuriņi, ēdiens, pludmale, apkalpošana utt.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Bulgārija
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Mēs vēlamies apmeklēt tuvējās pilsētas, ko jūs ieteiktu? Interesantas ir arī cenas par ēdināšanu kafejnīcās pie viesnīcas un pilsētās.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kas atpūtās šajā viesnīcā vai citi, pastāstiet, cikos tiek pasniegtas brokastis. Mēs ierodamies 1400. Respektīvi, brokastis jau būs pagājušas?Vai var kaut kā pārcelt?Bulgārijā ir tāda pusdienu kastīšu sistēma kā Turcijā un Ēģiptē?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kādus vietējos dzērienus ir vērts izmēģināt?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Labdien! sakiet, lūdzu, ja ņemam HB, vai ir iespējams nomainīt vakariņas pret pusdienām?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es ceru, ka tas nenozīmē, ka vannas istaba un tualete atrodas uz grīdas? Vai viņi pat ir istabā?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
tikai brīnos. šie ir mani draugi
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi