Jautājumi par Zelta smiltisEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Zelta smiltis
Auto nomas izmaksas dienā.
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pirmo reizi dodos uz Bulgāriju maija beigās, dzirdēju daudz laba. Bet es dodu priekšroku aktīvai atpūtai, lai nepavadītu 10 dienas viesnīcā paēst un dzert, bet apskatīt apskates vietas, kādas vēsturiskas vietas, varbūt kādus tempļus, lai ir iespaidi, nevis pastāstīt, kāda sieva vācietei. ir vai angļu vīram ir un kāda tauta cik dzer. Braucam uz Sunny Beach hoteli, šķiet, tāpēc jautājums vai ir ko redzēt, cik maksā, un tiešām aptuvenās cenas šim un tam. Man nepatīk kaut kur iet, nezinot, cik daudz ņemt līdzi, nevēlos airēt visu, kas man ir mājās, bet paņemt arī mazliet nav variants, ja jūtu, ka man nav naudas pietiek, sāku nervozēt un atpūšos ne par ko. Būšu pateicīgs, ja būs kāds, kas pastāstīs, padalīsies, kas tur ir un kā un par ko.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
TORO NEGRO 3* Čaikas rajons, Zelta smilšu reģions.Kā ekonomiskāk nokļūt Nesebārā? Cenas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai no Zelta smiltīm var nokļūt ar autobusu uz Balčikas Botānisko dārzu. Kā vislabāk to izdarīt.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ekskursijai uz Stambulu nepieciešama kaut kāda dubultā Bulgārijas vīza. Kas tas? Kā to iegūt?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Uz Bulgāriju dodamies maija beigās pirmo reizi. Pastāsti man, kādas ekskursijas ir interesantas? Un pastāstiet mums vairāk par brīvdienu iespējām Bulgārijā "viss iekļauts".
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Vai interesējaties, kur pienāk autobuss no Zelta smiltīm uz Stambulu? uz kuru rajonu? daļa no pilsētas (ielas)? Vai vispirms uz viesnīcu? Runa ir par 2 dienu ekskursiju ar nakšņošanu viesnīcā.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Kur tos vislabāk iegādāties un kādas ir aptuvenās izmaksas?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Всем доброго времени суток!:-) Мы с мужем уже купили путевки, вылет 7 июня... Отель по рейтингу на этом сайте №1 - Берлин Голден Бич... Очень на это надеемся - что сильно не обламаемся! Дней не много - 12, да и впервые туда собираемся! Хотела попросить - посоветуйте: - какие и где заказывать экскурсии; - хорошие недорогие ресторанчики; - развлечение и т.д. Всем заранее большое спасибо!!!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes