Jautājumi par ŠārdžaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šārdža
Laba diena! Dodamies uz Beach hotel no Natalie Tours. Kurš var nopirkt ekskursijas, izņemot viesnīcas gidu, kas būtu lētāk? Interesē ceļojums uz Al Ain. Vai ir vērts iet?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūgums padalīties ar maršrutiem no viesnīcas uz tūristu iecienītām vietām, vēlams ar kājām.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kur ir labākā vieta, kur iegādāties ekskursijas? Vai kāds var pateikt krieviski runājošu ceļvedi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
lūdzu, pastāstiet man, no kuras vietnes vislabāk ir rezervēt AAE ēdienu ekskursijas uz Šardžu kopā ar sievu 09.07.2013.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
bērnam 2 gadi ieeja maksas.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pirmo reizi valstī. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Labdien, lūdzu, pastāstiet man, kāds ir labākais laiks, lai ceļotu no Šārdžas uz Dubaiju un atpakaļ, lai ar maksimālu varbūtību neiekļūtu ilgstoši spēlējošā sastrēgumā.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Mēs izvēlējāmies Aryana Hotel 4 * Šārdžā. Nulle atsauksmju man saka, kas tur bija. joprojām interesē tālākais 1. cik maksā iebraukšana ski dubai, cik tālu no Sharjah, cik maksā no Ariana taxi hotel, vai ir vēl kāda transporta iespēja. Kas tur bija, sakiet, vai tajā pašā dienā var nopirkt biļeti uz pingvīniem un slēpošanas parku (man liekas, ka tur visu maksā atsevišķi: trases, parks, pingvīni) cik maksā? 2. kas bija nesen, kā klājas ar Burj Khalifa, vai tiešām ir iespējams iegādāties biļetes uz to pašu dienu, bet vēlākā laikā. 3. Kā jūs varat nokļūt no Dubai Mall līdz autoostai, lai dotos uz Abū Dabī liels paldies visiem, kas atsauksies. brauciens plānots decembra sākumā (nokļūstam emirātu starptautiskajos svētkos)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet lūdzu, es gribu no Šārdžas uz Abū Dabī braukt ar autobusu, bet sieva un māsa būs ar mani, kaut kur lasīju, ka sabiedriskie autobusi ir tikai vīriešiem un sievietēm atsevišķi, tad kāpēc braukt atsevišķi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai arābu bruņinieks. Vai Šārdžā ir kaut kas līdzīgs?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes
Lūdzu, uzrakstiet, kā jūs varat nokļūt ar metro vai autobusiem. Ko jūs ieteiktu redzēt?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
vajadzīga palīdzība.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Interesē gids ar personīgo auto, braucam četratā, gribētos kādās ekskursijās individuāli. Lasīju, ka daudzi gidi pēc ekskursijām piedāvā savu/draugu kontaktus - gan lētāk, gan ērtāk... varbūt kāds padalīsies ar kontaktiem soap jannie1705 "suns" mail.ru... Būsim ļoti pateicīgi))
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cik daudz jūs varat pusdienot, min-max?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
un uzturs.. vai ir iespējams vienkārši uzkost vakarā vai pēcpusdienā ne viesnīcā?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Mana vīra darbs tika pārcelts uz Šārdžu, kā dēļ es arī pirms nedēļas lidoju uz šejieni. Mums šeit ir dzīvoklis. Gribēju pajautāt vai ir pilsētas ekskursijas un uzzināt cenas ja ir. Dabiski, ka ekskursijas bez nakšņošanas utt. Paldies par atbildi.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Paskatījos katalogos un bija rakstīts par Dubailand, bet teica, ka atvēršu tikai 2009. gadā un tad tikai daļu. Tātad kāds tur bija?
16 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu