Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ŠārdžaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šārdža
Sveiki, pastāstiet man, vai ir reāli nokļūt Šārdžā no viesnīcas kājām, (man patīk staigāt), kāds ir nobraukums, pretējā gadījumā dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki, pastāstiet man, vai ir reāli nokļūt Šārdžā no viesnīcas kājām, (man patīk staigāt), kāds ir nobraukums, pretējā gadījumā dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Dosimies atpūsties 2018. gada septembrī pirmo reizi ģimene uz AAE, līdzi ir 1,5 gadīgs bērns. Ieteikt, ko var redzēt no galvenajām atrakcijām, lai bērnam tas neradītu stresu, jo. viņam nepatīk ilgi braucieni sabiedriskajā transportā.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
vai ir vērts lietot HB maltītes veidu šajā viesnīcā? Pirmo reizi plānojam ceļojumu uz AAE. Pēc operatora domām, starpība starp BB un HB ir 23 000 rubļu par 10 naktīm diviem. Cik vidēji izmaksā paēst diviem kafejnīcā, restorānā ārpus viesnīcas? ieteikt kafejnīcas netālu no viesnīcas, kā arī galveno apskates vietu zonā
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Mēs apmetīsimies viesnīcā Golden Tulip. Lai ceļotu uz Dubaiju, vispirms ir jāpapildina karte vai jāiegādājas viena biļete. Tas ir tālu no autoostas, ejot ar kājām, vai arī transportā ir jāiztērē 10-12 dirhami. Dubaijas transporta pārvalde atbild, ka Šārdžā joprojām ir pilnvaroti tirdzniecības aģenti. Kur tos meklēt?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Ja jā, cik tas maksā? Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai kāds var man iemācīt, kā nokļūt Ibn Battutā ar metro? Viņi jūs nogādās Dubaijā ar bezmaksas autobusu, un kur tad pārcelties?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Ēdam kopā ar bērniem. Vēlos iepriekš izlemt par atpūtu.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Laba diena. Būsim ar manu dēlu 9 gadi Šārdžā no 01.01 līdz 10.10.14. Pēc ieteikuma sazinājos ar privātpersonu, kas organizē ekskursijas AAE. Meklēju ceļabiedrus.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Izvēlējāmies HB ēdienu, bet vakariņās AAE parasti par dzērieniem maksā, pat ūdeni restorānā... Lūdzu atsaukties uz šo tēmu...
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, kā no Ruddison viesnīcas nokļūt līdz strūklakām Šārdžā
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kur paēst pie viesnīcas
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
1. Vai jūs nodrošināsiet pludmales dvieļus istabā? 2. Vai pie viesnīcas ir bezmaksas pludmale un vai tur ir iespējams peldēties? 3. Cik maksā ieeja viesnīcai tuvākajā pludmalē (dienā/stundā)? 4. Vai istabā ir fēns, gludeklis un internets? 5. 2 ēdienreizes dienā pēc mūsu izvēles vai nē? 6. Vai ierodoties viesnīcā pulksten 21.00 ir iekļautas vakariņas? 7. Vai autobuss uz pludmali ir maksas vai bezmaksas? 8. Vai viesnīcā ir valūtas maiņa? 9. Vai viesnīcai ir bezmaksas transporta pakalpojumi uz citiem Emirātiem? 10. Vai istabā vai reģistratūrā ir seifs (maksas/bezmaksas/dienā)?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
mums ir brokastis, vakariņas, pastāstiet, kur tuvumā var pusdienot, kur nopirkt pārtiku, augļus Vai ir dārgi ēst viesnīcā Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai viņi mūs ielaidīs ar zīdaiņu pārtikas krājumiem uz 14 dienām? Mēs nevēlamies riskēt ar vietējiem produktiem.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Būsim draugi!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kur lēti un garšīgi paēst pie viesnīcas un Dubaijā? paldies par atbildi
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai viņi uzņem viesnīcas autobusu no Dubaijas uz Šārdžu? Ja viņš paņems, cikos vakarā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
atvaļinājumā jums ir nepieciešams atpūsties - vai būt pacietīgam un neizmantot
12 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 13 atbildes
Sveiki! Sakiet, lūdzu, vai ir iespējams paņemt (samaksāt) brokastis uz vietas, ierodoties? Un ja ir infa par brokastu izmaksām. Vai viņi maksā par 2 gadus vecu bērnu? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
patiesība ir tāda, ka ēdiens ir maksas un briesmīgs un kā bez tā iztikt
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Sakiet, lūdzu, kas bija viesnīcā, cik maksā internets? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
katrs ņem ko grib
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien, sakiet, lūdzu, vai es pareizi saprotu, ka pludmale šajā viesnīcā ir maksas?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ja kāds zina, lūdzu, pastāstiet man, kā ar sabiedrisko transportu, izņemot taksi, nokļūt no šīs viesnīcas līdz akvaparkam Wild Wadi?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Ēdam ar ģimeni (2 pieaugušie un 1 bērns) septembra beigās, lai atpūstos. Sakiet, lūdzu, kur šajā rajonā var normāli un nedārgi paēst un vispār cik naudas vajag pārtikai (10 dienas)
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es joprojām to nesaprotu ((( Uz kuru pludmali ir transfērs no viesnīcas? -Izmantojot Beach Hotel Sharjah pludmali, transfērs, ieeja – bez maksas Vai Al Mamzar? Pastāsti...
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Parādīt vairāk »