Jautājumi par Šārdžaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Šārdža
Labdien! Kur vislabāk iegādāties rotaslietas un apģērbu par lētāku cenu? Vai arī labāk pirkt tepat Astanā? Pateicoties
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Drīzumā došos atpūsties uz Šārdžu. Pārliecinu vīru paskatīties uz kažokiem, bet nezinu, kur iet, lai nekļūdītos un netiktu maldināts. Es lasīju daudz pozitīvu atsauksmju par Condor, pastāstiet man, kas tur bija, kādus iespaidus jūs no tā guvāt?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Mēs vēlamies ņemt līdzi augļus (mango). Visur raksta, ka rokas bagāžai jābūt noteikta izmēra. Ko darīt, ja soma ir lielāka? Vai viņi nepietrūks? Ieteikt, kā vislabāk un bez sekām atvest augļus mājās
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai jūs varat glabāt naudu seifā? Cik tas ir uzticams? Vai kažoku var droši glabāt istabā?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai Emirātos ir iespējams iegādāties ādas mēteli. Pastāsti man, kur?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cienījamie ceļotāji! Mums patiešām ir vajadzīga palīdzība no tiem, kas nesen bija Šārdžā. Pēc taviem "karstajiem iespaidiem" lūdzu padomu. Es dodos ar savu dēlu uz Lords Hotel Sharjah, es paņēmu tikai brokastis. Mani jautājumi: 1. PĀRTIKA. Kur es varu pabarot savu mazuli un pati paēst pusdienas un vakariņas? Cik maksā viena maltīte? 2. NAVIGĀCIJA. Baidos apmaldīties :) Vai viņi pārdod kartes krievu vai angļu valodā ar ielu un/vai nozīmīgu vietu nosaukumiem. Vai kāds var ievietot saiti, lai to izdrukātu. 3. PIRKUMI. Nepieciešamas konkrētas adreses, kur LĒTI, bet KVALITATĪVI var nopirkt pie VIETĒJIEM Amatniekiem: aitādas mētelis, rotaslietas, mājas tekstils, apavi, soma, drēbes... UZMANĪBU!! ZARA un citiem neinteresē ķēdes veikali, tie ir vairumā Maskavā :) 4. Nu tie kas bija manā viesnīcā var dot vērtīgus padomus :)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Draugs vēlēsies pasūtīt viņai pirkt
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Dīvaini, visi saka "visur vajag kaulēties, ja gribi pirkt drēbes ar atlaidi", es nesaprotu, tu atnāc pie kaut kādas Zaras un saki: "Šeit es, lūdzu, šī blūze, nevis par 1500 bet par 1000. Vai tā tam jānotiek??
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
cenas
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
vai kāds var iet?????????????
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Sveiki mīļie tūristi!Šis jautājums ir daudz rakstīts par kažoku pārpilnību AAE.Vai tiešām tur var nopirkt labu aitādas kažoku?Padalieties ar adresēm un cenu secību par šo tēmu,ja ir pieredze! ) Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien, pastāstiet man, cik var maksāt Iphone 4 16g Nasser laukumā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
palīdziet man izlemt, cik maksā eiro garuma ūdeles kažoks, minimums-maksimums un kur to vislabāk iegādāties
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
Labdien! Pastāstiet man, lūdzu, vai AAE ir iespējams iegādāties planšetdatoru? Un kur tieši? Un vispār, vai tur ir jēga pirkt (tikai bērns lūdz atnest)? Paldies!!!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Izlasīju dažādos forumos Visu par iepirkšanos, un šausminājos, it kā mana ceļojuma mērķis būtu apvienot atvaļinājumu ar kažoka iegādi, bet izrādās, ka labu kažoku tur nav vai joprojām, varbūt kāds var palīdzēt ar padomu! Ar cieņu Elena
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
Kas dzīvoja šajā viesnīcā, pastāstiet man, uz kuriem tirdzniecības centriem (vai citiem orientieriem) Šārdžā un Dubaijā katru dienu kursē bezmaksas maršruta autobusi un cik grūti ir tajos iekļūt? Citiem vārdiem sakot, vai ir daudz cilvēku, kas vēlas braukt ar šiem autobusiem?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
lūdzu, pastāstiet man, ka Duty free Dubaijā cenas ir dolāros vai eiro?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
sveiks.kas var pastāstīt par kažoku noliktavu Šardžā,vai tiešām tur var aizbraukt vai kā...vai kur var nopirkt kažoku un cik robežās
14 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 23 atbildi
Es saprotu, ka jautājums neizklausās pārāk izplatīts, bet mēs, divas pieaugušas sievietes, dodamies uz Šardžu. Pateica, ka vienatnē iepirkties pilsētā nevarēs, jo staigāt pa ielām bez vīrieša pavadības nedrīkst. Vai tā ir???
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 23 atbildi
ar ģimeni braucu pirmo reizi uz Šardžu.kādi ir tūristu iecienītākie veikali Šārdžā iepirkties.Saprotu,ka Dubaijā viss ir elementāri,bet Šardžā ir kaut kas kur var iepirkties.paldies
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
sveiki.ejam pirmo reizi uz AAE.lai netērētu laiku iepirkties.kur uzreiz var iepirkties(varbūt ne markas)gribējās lētāk un kvalitāte bija virsū.jā,kur kažoki lētāki Šārdžā vai Dubaijā.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Pastāstiet cenas pārtikai un drēbēm, tur saka ļoti lēti vai nē??
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes