Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Radisson Blu Resort Fujairah 5*Vietas un izklaide

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
66 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par AAE
Sakiet, lūdzu, kur šajā viesnīcā var atrast bērnu ēdienkarti un vai tā vispār ir pieejama? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Cilvēki raksta, ka labāk uzreiz nopirkt puspansiju atpakaļ Maskavā, piemēram, būs lētāk .... bet nav īsti skaidrs, kā cilvēki domāja, ka starpība starp BB un HB USD 25 ir izdevīga.. (kur šie cipari nāk no ???) ..es braucu uz 11 dienām, maksāju 85 000 par divvietīgu, tas ir par brokastīm... par puspansiju prasīja 110 000 rubļu. starpība ir 25 000...dalām ar 11 dienām, 2273 rubļi (70 dolāri) vienas vakariņas (pusdienas).un te raksta "kaislības" ka pusdienas uz vietas maksās 35-50 dolāri.un iesaka samaksāt. HB Maskavā ... vai tā, ceļojumu aģentūru intrigas vai es tur nepērku biļetes, bet tauta zina, kur slēpjas "freebie" ...
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
Vai ir arī iekštelpu baseini? Kāda ir temperatūra?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kādas ir cenas pārtikai viesnīcā un pilsētā.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai pie šīs viesnīcas ir koraļļu rifi un ko var novērot jūrā snorkelējot?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es dodos uz šo viesnīcu, lai saņemtu puspansiju. Cik tālu ir lielveikals, kur var iegādāties dzērienus un augļus?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ja ņemat puspansiju, vai ir iespēja paēst kaut kur citur tuvumā vai nopirkt paēst istabā? Vai viss ūdens ir bez maksas? Vai man ir jāmaksā papildus par viss iekļauts?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš bija safari ar džipu? Kā tas bija? Cena?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
vēl