Jautājumi par DubaijaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Dubaija
AAEDubaija
Lūdzu, pastāstiet man, lūdzu. Vai Ukrainā grivnas ir izdevīgāk mainīt pret dirhamiem? Vai arī AAE tomēr vajag paņemt dolārus un pēc tam apmainīt pret dirhēmiem? Vai arī paņemt Privatbank grivnas karti un bankomātā izņemt dirhamus pēc NBU kursa? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
AAEDubaija
Es iešu viena uz 7 dienām. Interesē transporta izmaksas, lētas kafejnīcas/restorāni un atrakcijas. Iepirkties nav interesanti (izņemot dažus suvenīrus)!
5 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 16 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
AAEDubaija
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Es drīz lidoju Bet man ir eiro Vai tur var mainīties un kāds kurss?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
AAEDubaija
Kāds ir pašreizējais dolāra kurss pret dirhēmu -1:3,65?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
AAEDubaija
Ja pareizi saprotu, tad tas ir tad, kad tūristi, reģistrējoties viesnīcā, atstāj naudu kā depozītu? Šajā sakarā 3 jautājumi: 1. Kāpēc nav ieteicams lietot karti? 2. ja atstāj naudu kā ķīlu, kā nodrošināties, lai netiktu izkrāpts?? viņi saka, ka ne vienmēr atgriežas? 3. viņi iesaka teikt "tagad es iešu samainīšu pret tavu valūtu un atnesīšu." un nenesiet. Un ja viņi neko nesaka? vai viņi tev neliks maksāt? ps braucam pirmo reizi. (laikam jau pamanāms)))))))
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 12 atbildes
Dubaijā ierodamies naktī, kur ir laiks samainīt eiro pret dirhamiem ???
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
AAEDubaija
Pastāstiet vai pie izejas ir siltummainis ierodoties no Dubaijas lidostas 1.termiņa?Varbūt kāds kaut ko ieteiks vai pateiks svarīgu informāciju.Zinu,ka ielidošanas zālē ir kā beznodokļu,vai ne?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Internetā lasīju, ka mazos rēķinus apmainītājos pieņem par zemāku likmi, vai tā ir taisnība ?!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kur es varu samainīt pret viņu valūtu un kā vislabāk to izdarīt ... lidojam pirmo reizi, neko nezinām ....
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
AAEDubaija
Sakiet, protams, tie, kam ir reāla pieredze, kā izmantot VISA kredītkarti kā depozītu. Es būtu gatavs atstāt depozītu ASV dolāros, ja viņi viņiem tiktu atdoti, vai to ir iespējams apspriest, reģistrējoties viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
pieejamie dolāri
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
pieejamie dolāri
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vietējie vai dolāri?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
Kurš nesen atgriezās, kāds ir $ kurss dirhamiem lidostā un vai kurss ir atkarīgs no maināmās valūtas daudzuma (t.i. nomainīt $ 100 vai $ 1000) Paldies!!!
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
lūdzu, pastāstiet man, kurš atpūtās un saskārās ar depozītu šajā viesnīcā, vai ir jāatstāj nauda, ​​vai es varu atteikties?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, kas ir labāk ar brāļu dolāriem, bankas karti vai ceļojuma čekiem?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
Kāda ir depozīta summa dienā vienai personai (uz 10 dienām)? Vai ir iespējams atteikties no depozīta? Depozīta atgriešana dolāros?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes