Jautājumi par DubaijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Dubaija
AAEDubaija
Neesiet lēts slidas, ekskursijā ir paredzētas brokastis un vakariņas.
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
AAEDubaija
Sveiki. Konsultējiet, kur nevar dārgi, un pats galvenais, par vienkāršām plastmasas Ukrainas tiesībām īrēt automašīnu Dubaijā?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
AAEDubaija
9 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
AAEDubaija
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 16 atbildes
AAEDubaija
Steidzami iegādāšos 2015.gada talonu grāmatu līdz 22.aprīlim. Nepieciešams: akvāriji, Ferrari, aptaujas, laivas un pārtika. Rakstiet uz non57@rambler.ru
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
AAEDubaija
Sakiet, lūdzu, vai šī ir viena vai cita vieta (pretējā gadījumā es samulsu no daudzajām atsauksmēm) Madinat Jumeirah and the Walk? Un pastāstiet man, lūdzu, kā tur nokļūt no stacijas Mall of the Emirates. Jau iepriekš paldies visiem par atbildēm!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
AAEDubaija
Līdz 2014. gada 21. novembrim būšu Šārdžā
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kas zin strādās novembrī GLOBAL VILLAGE, un kur nu vēl pastaigāties
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
AAEDubaija
Sveiki! Dodamies uz Dubaiju 8.-14.maijā. 3 pāri. 1. Cik daudz naudas man jāņem līdzi (diviem cilvēkiem) uz nedēļu Dubaijā? - bez iepirkšanās 2. Vai man pašam jādodas ekskursijās vai jāapmeklē vietas? 3. Kas jāapmeklē? Paldies jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 17 atbildes
Sakiet, vai līdz Business Bay metro stacijai ir iespējams aiziet kājām?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kādus apskates objektus var redzēt, ja izmantojat nomas automašīnu
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kā ar metro nokļūt līdz Burj Khalifa un cik maksā ar taksometru līdz tornim. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ierodamies 20.00 viesnīcā Safron Al Riga rajonā, negribam pazaudēt vakaru Sakiet kur var iet 22:00 no Al Riga ielas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Mēs dosimies uz šo viesnīcu novembrī.Kā būtu ar klusumu viesnīcā, vai pagrabā ir naktsklubs? Citādi jūs lasāt par citām viesnīcām, tāpēc cilvēki nevar gulēt līdz 3 naktī.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
AAEDubaija
Lūdzu, paskaidrojiet, kurš ir bijis vairākas reizes. dziedošās strūklakas AAE tikai vienā vietā? vai ir vēl kaut kur? un tālāk rāda, ka mūzika mainās? tad kā iepriekš uzzināt, kāda būs mūzika (arābu vai cita)? Vai visos šovos ir arābu mūzika? Sasodīts, noskatījos pāris video, nu, man tas nemaz nepatika (bez apgaismojuma vakarā ????), un arābu mūzika nav mana. (tas ir pēc strūklaku skatīšanās Lasvegasā)
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
AAEDubaija
Kas zina pastāstiet!!!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
какими автобусами городскими можно добраться от отеля до бесплатных пляжей и до моллов. Где рядом остановка автобусная. есть ли маршруты от аэропорта Дубаи в сторону Saffron Hotel
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
vai ir iespējams iegādāties ekskursiju bez ēdienreizēm?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
AAEDubaija
Pastāstiet man, lūdzu, vai ir interesanti braukt ar šo lietu, vai ir vērts tam tērēt laiku un cik tas maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
AAEDubaija
Sveiki, kas šajā laika posmā dodas uz Dubaiju vai citu emirātu, atsaucieties! Plānojam aktīvu atpūtu un daudz iespaidu! Meklējam uzņēmumu!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
AAEDubaija
Kā ir Dubaijā Ramadānā ar ēdienu un ekskursijām un vispārējo atmosfēru? Vai ne velti mēs brauksim, ja dosimies šajā laikā? Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »