Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par DubaijaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Dubaija
AAEDubaija
Sveiki. Martā dosimies atpūsties uz Dubaiju. Kur es varu iegādāties biļetes uz Legolendu? Mēs apskatījām mūsu tūroperatora vietni, ceļojums maksā 110 USD vienai personai. Mums tas ir pārāk dārgi. H
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
AAEDubaija
Sveiki. Es būšu Dubaijā 1 pilnu dienu. Vai varat ieteikt, kur doties 5-6 stundu apskates ekskursijā? Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
AAEDubaija
kā un kā nokļūt no Dubaijas uz Ferrari parku
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
AAEDubaija
ekskursija-vakariņas uz laivas, kas zina, ko par šo?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
AAEDubaija
Labvakar, lūdzu, pastāstiet man, kā un kur es varu rezervēt biļetes ekskursijai uz Burj Khalifa?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
AAEDubaija
Mums ir 5 pilnas dienas.3 pieaugušie. un bērnam 12 gadi.Vai grāmata atmaksāsies un kādas atlaides tiek dotas, vai ir taloni kafejnīcām?
11 gadiem atpakaļ  •  45 abonenti 71 atbildi
1. Iesakiet maršrutu Hotel Regent Beach Resort - Emirates Mall. kāds ir labākais veids, kā tur nokļūt? 2. Iesakiet maršrutu Hotel Regent Beach Resort - Deira City. kāds ir labākais veids, kā tur nokļūt? 3. kā apvienot braucienu ar metro un interesantu vietu apmeklējumu (Sail, Palma u.c.)?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
AAEDubaija
Dubaijā būsim 12 stundas, no 02:00 līdz 13:00. Kas ir jāredz? Biļetes uz Burj Khalifa jau nopirktas :)
11 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 12 atbildes
Labdien Nepieciešamas aptuvenās cenas "uz pieaugušo" sekojošām ekskursijām 2013. gada beigās Dubaijā. 1. Cena par braucienu ar metro 2. Dubaijas Nacionālais muzejs 3. Senais cietoksnis "Dubai Dungeons" 4. Būvējam "Buru" un vai viņi to atļaus tur? 5. Burj Khalifa tornis. Rezervēt dažas dienas iepriekš? Cena? 6. Izrāde "Dziedošās strūklakas" Burj Al Arab viesnīcas līcī. Ieeja bez maksas, ja nē, par cik? 7. Atrakciju parks Wonderland (pieaugušo biļetes cena interesē) 8. Safari 9.Dubai Mall-interesē cena ekskursijai uz Akvāriju :) 10. Viesnīca Atlantis - ekskursijas cena :) 11.Cena ekskursijai "Indijas okeāns un Omāna" 12. Vai Džumeiras mošeja ir brīva? Ja ir maksa, tad aptuveni cik? 13. Jumeirah Beach Park - ieejas cena? Atvainojos par tik daudziem jautājumiem, bet es gribētu zināt, cik daudz naudas ir nepieciešams šim visam :)
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
AAEDubaija
Lidojam trīs dienas.Vai ir iespēja paspēt uz akvaparku un safari?!Vai ekskursijas nedēļas dienās?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kur (pārbaudītā vietā) var iegādāties biļetes uz Burj Khalifa un ūdens parkiem? Vai vēlāk ir problēmas ar šādām biļetēm?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! sakiet, lūdzu, vai janvāra mēnesī, apmeklējot lielākos akvaparkus, ir auksti tajos peldēties? Ceļojam ar bērnu, noteikti gribu viņus apciemot..
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labdien. Decembra vidū dodamies uz Dubaiju.Vēlamies iepriekš iegādāties biļetes uz Burj Khalifa. Sakiet, kurā laikā labāk pirkt biļetes, lai būtu saulriets? Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Pastāsti man, kur un no kā labāk un lētāk iegādāties ekskursijas? Paldies visiem :)))
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
AAEDubaija
Sveiki! daži viņai konsultē, bet ko tur var redzēt viesnīcā, es nesaprotu? vai ir vērts ņemt? Kāda ir cena? mēs braucam novembrī. liels paldies jau iepriekš!!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
kā rezervēt apskates ekskursiju pa Dubaiju un Burj Khalifa torni 06. oktobrī plkst. 14.00 trīs biļetes
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
AAEDubaija
Interesē pludmale netālu no Parus un kā patstāvīgi (ar metro) nokļūt līdz palmai, brauciet ar monoru. vilciens.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
AAEDubaija
Vai kāds ir organizējis šādu "tūri"?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Pastāstiet man tuvāko autobusu staciju Internet City metro, no kuras kursē autobusi uz Abū Dabī. Ar Ibn Battuta metro staciju vai nē? Es īsti nevēlos doties uz vecpilsētu. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
kur noķert taksi un aptuvenās izmaksas līdz burj khalifa, buras, palmas, zelta tirgus
12 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 26 atbildes
AAEDubaija
Kā es varu nokļūt globālajā ciematā no Deiras apgabala. Grafiks.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
AAEDubaija
Par biļetēm samaksāju caur internetu, atsūtīja vēstuli RECEIPT No PO Number Confirmation Code id un kas tālāk?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
AAEDubaija
vai ir iespējams apmaksāt Burj Khalifa apmeklējumu internetā ar Privatbank grivna kredītkarti
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
AAEDubaija
Pastāsti man, lūdzu, kurš ar to brauca, vai tas ir interesants, informatīvāks par parasto apskatu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
AAEDubaija
Sakiet, lūdzu, kurš 2013. gadā brauca ekskursijās - kādas cenas šobrīd? Interesē Safari, Al Ain (un vai viņi apmeklē ziedu izstādi), Indijas okeāns, viesnīca Parus.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Parādīt vairāk »