Jautājumi par KlintsViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Klints
Maz informācijas tīklā no atpūtniekiem
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāsti man, kurš atpūtās viesnīcā "Quiet Harbor". Vai ir vērts tur doties?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lasīju, ka Utes ciematā ir nepatīkama ārstniecības iestāžu smaka - vai tā ir taisnība?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Labdien! Mēs ar vīru vasarā dosimies atvaļinājumā uz Ukrainu. Mēs ļoti ilgi izvēlējāmies kūrortu un apmetāmies mazajā Utes pilsētiņā. Tas ir ļoti līdzīgs mazai Itālijai, un tas mūs uzpirka. Bet pēc atsauksmju izlasīšanas biju vīlusies. Daudz negatīva par pilsētas smaržu. Viņi raksta par kaut kādām notekūdeņu attīrīšanas iekārtām un rezultātā visur šausmīga kanalizācijas smaka. Mans jautājums ir saistīts ar šo jautājumu. Plānojam nakšņošanu viesnīcā "Paradise". Sakiet, lūdzu, vai tiešām pilsētā ir nepatīkama smaka un, lūdzu, daži vārdi par viesnīcu un pilsētu kopumā. Būšu ļoti pateicīgs. Paldies jau iepriekš. Lūdzu, atbildiet uz pastkasti: anast-l2509@yandex.ru Anastasija.
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 23 atbildi
Atsauksmes par šo viesnīcu nekur neredzēju. Es pirmo reizi dodos uz Utesu...
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kā ar pludmali? Joprojām nesaprotu.Visi raksta, tā nav problēma, bet kur peldēties, cik maksā solārijs, kurš dibens ir jūrā un kurā pludmalē? Kāds lūdzu atbildiet sīkāk.
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 29 atbildes
kurā pludmalē? kāda ir ieeja jūrā? Kurā teritorijā atrodas netālu no pludmales un viesnīcas? (izmēra ziņā)
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ceļoju ar diviem bērniem (5 un 2) Kopumā kūrorts ir pilnībā apmierināts, bet pludmalēm, cik saprotu, ar tām ir problēmas, tur var atrast pieklājīgu pludmali, pat ja par to maksā, bet ko ja nav daudz cilvēku un mazi oļi ???
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
KrimaKlintsUtes 3*
Dzīves dārdzība dienā bērnam no 3 gadiem un līdz 3 gadiem.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es gribu atpūsties ar savu suni, labi audzētu šarpeju
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dalieties savos iespaidos. Jo viņi saka, ka tas slikti "smaržo". Kāda ir apkalpošana un ēdināšana viesnīcā "Kruiz"?
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes