Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ĻvovaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ļvova
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Sveiki, vēlos precizēt, es ar vīru rezervējām numuriņu jūsu viesnīcā un interesējamies par jautājumu, vai par pirti un baseinu maksā atsevišķi ???
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
Pastāstiet lūdzu, kas ir iekļauts bufetes tipa brokastīs Plānotais brauciens uz Nthon 14.-15.02.15.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sveiki! Sakiet, lūdzu, kurš Jauno gadu svinēja Ļvovā, vai Vecgada vakarā 31. decembrī pilsētas centrā ir kādi pasākumi un vai mazbudžeta tūrists var pavadīt jautru un neaizmirstamu Jauno 2015. gadu slavenajā Ļvovas pilsētā? Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
No Vācijas uz Ļvovu nakšņoju Vroclavā. pie ieejas Vroclavas pilsētā labajā pusē ir lēta viesnīca ar autostāvvietu Kurš var man iedot savu vietni, lai varētu rezervēt istabu? viesnīca "Agro"
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Pirms došanās ekskursijā būs zināms laiks, bet nepietiek laika, lai aizbrauktu uz centru un tur paēstu pusdienas. Sakiet lūdzu kādu labu vietu netālu no dzelzceļa stacijas ar atbilstošu pārtikas kvalitāti, normālu apkalpošanu utt. Ko jūs varat teikt par "Celentano" uz Gorodotskaya, "Potato Hut" tajā pašā vietā, "A la minutes" par UPA varoņiem ??? Paldies jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Draugi, vai varat ieteikt, kur doties, pastaigājoties pa brīnišķīgo Ļvovas pilsētu? (Kryivka un Mazokh Cafe neskaitās :))
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
Manā Ungārijas un Austrijas tūrē autobuss atiet no Ļvovas vakarā, un mans vilciens no Kijevas pienāk no rīta (sestdien). Tāpēc ir brīvs)) laiks. Līdzīgi arī atceļā - ierodamies no rīta, bet vilciens uz Kijevu - vakarā (ir jau piektdiena). Ko darīt divas dienas Ļvovā? Esmu šeit bijis tūkstoš reižu, redzējis visu, ko redzēt. No jaunā - noteikti iešu uz "Kryivka" un "Masoch" - un ko vēl jūs ieteiktu?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Labdien! Pastāsti man, lūdzu, ko var redzēt šajā brīnišķīgajā pilsētā, par kuru ne visi zina. Paskaidrošu, esmu jau viesojies Ļvovā – biju pilsētas centrā. Varbūt ir dažas vietas, kuras jums vajadzētu apmeklēt. Es uzklausīšu visus jūsu padomus. Šajā vietnē ir grūti atrast atsauksmes par pilsētu, tikai par viesnīcām.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Cienījamie Ļvovas iedzīvotāji un eksperti, sakiet, lūdzu, kur Ļvovā, netālu no centra, var pasūtīt budžeta kompleksās pusdienas 44 personām? Viesnīca noteica cenu 85 grivnas, manuprāt, tas ir nedaudz dārgi. Jau iepriekš paldies par palīdzību.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl