Jautājumi par ĻvovaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ļvova
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sakiet, lūdzu, kura kaklarota (kurā pieturā jums jāizkāpj) iet no dzelzceļa stacijas uz jūsu hosteli? Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kopā 21 skolēns vecumā no 15-16 gadiem un 2 pieaugušie. Mēs meklējam viesnīcu / hosteli / dzīvokli Ļvovā (vai tuvu). Ir vairāki varianti, dzīvosim atsevišķi. Lai uzzinātu par iespējām, sazinieties ar: 067-935-20-64 Lesya Ivanivna
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien.Vēlējos uzzināt vai Ļvovā netālu no dzelzceļa stacijas ir lēts mājoklis vai stacijas viesnīca uz vienu dienu?Ja jā,kāda cena par dienu diviem cilvēkiem?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Izņemot taksometru
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sakiet, kur var palikt uz vienu nakti no 25.05.2014 no 14-15 pēcpusdienā līdz 26.05.14 līdz 7:00. Es nepretendēju uz greznību. Vēlos ekonomisku variantu mājoklim. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
2 tūristiem.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mācos Ekoloģijas koledžā ceturtajā kursā februārī, aizstāvu diplomu) Prakses sākums 23.01.12 prakse ilgst 3 nedēļas)
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
Vai ir iespējams rezervēt numuru 2 personām no 09. līdz 10. decembrim un no 16. līdz 17. decembrim? Cik maksā istaba?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai ir iespējams rezervēt numuru 2 personām no 09. līdz 10. decembrim un no 16. līdz 17. decembrim? Cik maksā divvietīgs numurs? tel.0500673505 Valērijs, e-pasta adrese. Lera_ubk@inbox.ru
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, lētu viesnīcu netālu no Ļvovas dzelzceļa stacijas.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Es visur meklēju cenas lētiem mājokļiem Ļvovā, bet, godīgi sakot, es nepārzinu šīs interneta lietas..... Palīdziet, lūdzu.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Mēs vēlētos atbraukt uz Ļvovu uz pāris dienām un apmesties jūsu viesnīcā, lūdzu, sakiet vai par bērna uzturēšanos 2,5 gadi tiek apmaksāta, ja jā, cik dienā?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Jūs varat rezervēt istabu, zvanot pa tālruni 098-44-11-677
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, vai kādam ir pieredze dzīvokļu īrēšanā Ļvovā ikdienas īrei? Pameklēju googlē - piedāvājumu ir daudz, bet kurām vietnēm var uzticēties? Un cik laba ir šī alternatīva viesnīcām? Lūdzu, dalieties pieredzē.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Pastāstiet man, lūdzu, kādu lētu viesnīcu Ļvovā, netālu no dzelzceļa stacijas.
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Ļvovā ierodos pēcpusdienā. Izbraukšana tālāk ekskursijā nākamajā rītā. Ir nepieciešams nakšņot. Vai dzelzceļa stacijā vai tās tuvumā ir viesnīcas un kā tajās rezervēt numuru. Un vispār, kādas ir labākās apmešanās iespējas šajā gadījumā.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl