Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KusadasiVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kusadasi
Kā sazināties ar CAGRI, pastāstiet man!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kā es varu sazināties ar SAGRI=Charry? Pastāsti man
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Mēs paņēmām lētus lidojumus uz Izmiru. Mums līdzi ir 6gadnieks. Brīvdienu kodoli šajā Turcijas apgabalā, lūdzu, pastāstiet man, vai ir vērts apmesties Kusadasi, lai izmērītu un ērti pavadītu laiku ar bērnu, un, ja jā, tad kur tieši (rajons, ciems, pludmale ...) ?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Viesnīcā, kurā bijām tajā gadā, katrās vakariņās bija grilēta gaļa.vai nu vista vai tītars.bet katru dienu pietiekamā daudzumā.un vai te ir gozleme?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai šajā viesnīcā ir daudz krieviski runājošu cilvēku?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai šajā viesnīcā ir diskotēka?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Biļetes tika paņemtas 7. septembrī.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
varētu sīkāk uzrakstīt kā baroji? Kāds bija ēdiens? Vai pludmale un ieeja ūdenī ir pilnībā smilšaina vai arī tur ir akmeņi? Kur ir labākie viesnīcas numuri? Vai tas ir tālu no lidostas? Vai ir kāds veikals, kur var nopirkt ūdeni un aptieka? Fēns istabā? Vai jums nav mini ledusskapja? Varbūt atceries vēl kādus svarīgus sīkumus, būsim pateicīgi! Es dodos uz turieni ar bērnu, tāpēc šie brīži satrauc.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Man šis jautājums joprojām ir aktuāls, proti, kurš, apmeklējis Adaland akvaparku Kušadasi, pēc uzstāšanās tur peldējās ar delfīniem? Kā notiek šī sesija? Vai man ir jārezervē iepriekš un vai tas vispār ir tā vērts? Nu uz kaudzi :) - vai tajā akvaparkā kāds peldējās ar okeāna zivīm? Padalieties savos iespaidos, lūdzu.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi