Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KusadasiViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kusadasi
Cienījamie eksperti, visas cerības ir uz jums — izvēle ir starp Sealight Resort Hotel un Labranda Ephesus Princess. Kas ir vēlams? Vai arī vispār nav vērts koncentrēties uz Kušadasi septembrī? Tad ko labāk izvēlēties Antālijas piekrastē - AKKA Alinda vai Kaya Belek?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai arī iesakiet labu lētu viesnīcu šajās vietās
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, iesakiet viesnīcu ģimenes atpūtai ar 10 gadus vecu bērnu (nepieciešami ūdens slidkalniņi) gleznainajos, bet klusajos Egejas jūras piekrastes nostūros.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Lietussargi pludmalē. Kur iegūt ēnu? Es vispār nesauļojos, uzreiz izdegu, kā ir pludmalē, visi raksta, ka lietussargi nekam neder.
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
Nosacījumi, cenas no 20.jūnija
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Vai man ir nepieciešami papildus dokumenti, izņemot pasi?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! Sakiet, vai septembrī Kusadasi ir par aukstu?Vai jūra ir pietiekami silta?Es dzirdēju, ka šis reģions nav karstākais Turcijā. Nu, ja kāds nesen ir bijis AKBULUT HOTEL & SPA 4 * - padalieties savos iespaidos. Par to nekur nav nekādu atsauksmju. Un ja ir, tad visvairāk "jaunu" jau ir 2011. gadam. Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Lūdzu, palīdziet man atrast viesnīcu Bodrum-Fethiye-Kusadasi-Marmaris rajonā, kas ir orientēta vai nu uz turkiem, vai citām tautībām, starp kurām nav izplatīta augšdaļa. Vācieši un briti atkrīt. Ir ļoti nepieciešams atrast šādu viesnīcu ticīgai ģimenei.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Sveiki! Dodamies uz viesnīcu 27.07.2013. Es vēlētos uzzināt vairāk par to, pretējā gadījumā visās vietnēs ir viena un tā pati informācija no viesnīcas, un vispār nav jaunu atsauksmju. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Maksas/bezmaksas, vai istabā ir internets vai tikai vestibilā? Cik ātri?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Iesaki labu 5* viesnīcu ar pieklājīgu teritoriju, lai varētu iepirkties ārpus tās, nevis katru reizi iet uz dolmushi
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Узнала об этом из отзывов, но на сайте туроператора, где уже взяла сюда тур, этого не указано
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
mēs tur braucam ar bērniem no 6 un 8 gadiem, par šo viesnīcu ir ļoti maz atsauksmju (vai nu ļoti labi, vai viss ir slikti)
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
ņemt vai nē???
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kādas izklaides jūs piedāvājat bērniem? Animācija? Bērnu klubs? Bērnu istaba? Mini diskotēka? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Patīk viesnīca
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Sakiet lūdzu kādu labu viesnīcu ar vakara izklaidēm pusaudžiem, skaistu jūru un smilšu pludmali mazulim. Droši vien labāk par 5*. Paldies)))
labdien visiem, lūdzu, pastāstiet man precīzāk, kāda veida iebraukšana jūrā bērniem ir ļoti aktuāla un tiesa, ka viesnīcas galvenais kontingents ir turki, tā sagadījās, ka, meklējot viesnīcu pēc atsauksmēm, viņi bija t tur jo viesnīcā it kā bija remonts bet pēc tam kad nopirkām ekskursiju tur tad burtiski nākamajā dienā par viņu lasīju tikai sliktas atsauksmes, ja iespējams sīkāk kas bija šajā viesnīcā Paldies jau iepriekš Michael
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Jautājums ir viens no visizplatītākajiem. Katru gadu cenšos kaut kur atpūsties, bet tomēr gribētos kādu atsauksmi vai padomu par viesnīcas izvēli vai ko konkrētu, kas man patika vai palika atmiņā. Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
daudz zaļumu, labs ēdiens, tīra jūra
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kā ir ar pārtiku, un par jūru...
Es devos uz šo viesnīcu, bet izlasīju pēdējo atsauksmi un biju ļoti sarūgtināts.Vai tiešām ir tik slikti, vai var kāds cits, kas padalītos ar iespaidiem un iezīmēm par atpūtu šajā viesnīcā.Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
vai minibārs un seifs ir bez maksas?līdz kuram laikam ir viss iekļauts sistēma, t.i., vai ir iespējams, piemēram, dzert tēju bārā pēc 23. 1. stāva villās, balkons vai atvērta terase? Būšu pateicīgs arī par atsauksmēm un praktiskiem padomiem par pārējo.Paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Parādīt vairāk »