Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par FethiyeVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Fethiye
Labdien, lūdzu, pastāstiet man kādu fotogrāfu Fethiye. Vēlaties profesionāli retušētas mākslas fotogrāfijas (Love Story)
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Mēs vēlamies profesionāli retušētas mākslinieciskas fotogrāfijas. Ja jā, cik maksā 1 stundu filmēšana? Un kā es varu sazināties ar viņu un iepriekš noorganizēt šaušanu? Pateicos jau iepriekš!
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Viesnīcā paņēmām tikai brokastis, spriežot pēc atsauksmēm, pilsēta nemaz nav lēta. Cik vidēji var maksāt pusdienas (ņemot vērā, ka esam veģetārieši). Vai tirgū ir iespējams iegādāties pārtiku?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kas nepieciešams, īrējot automašīnu (depozīts, starptautiskās tiesības?) Satiksmes īpatnības Turcijā7
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! Vēlos uzzināt, kādas ir brīvdienu iespējas Oludenizā jūlijā, proti: jūra, pludmales, tirgi (cenas), veikali (cenas), kafejnīcas (cenas), naktsklubi, ekskursijas un, ja kaut ko palaidu garām, lūdzu, pievienojiet)) ) pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kur ir turku pirtis Fethiye un cik maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Uz šo viesnīcu dosimies ar 12 mēnešus vecu mazuli. Pastāstiet, lūdzu, kā ir ēdināšana gadu vecam bērnam šajā viesnīcā? Kādu pārtiku bērnam var nopirkt un kas būs jāņem līdzi? Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Saldummiņam jāzin:) Respektē atbildes, lūdzu!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Pēc nedēļas lidosim, radās doma paņemt līdzi netbuku, lai sazinātos ar mīļajiem.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Ilgu laiku bez atsauksmēm; Gribētos dzirdēt ko svaigu, vai ir vērts uz turieni doties?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Laba diena visiem!Lūdzu, pastāstiet man, kur jūs varat doties ar automašīnu no Fethiye, nomājot automašīnu. Man nepatīk sēdēt viesnīcā, es vēlētos pavadīt nedaudz laika piekrastē. Un tālāk. Sk ir vērts īrēt kabrioletu. Paldies.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu