Jautājumi par FethiyeViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Fethiye
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Meklējam variantu Fethiye uz 9/10 naktīm/dienām diviem pensionāriem. Nekādas frilles nevajag, tiešām, lai būtu normāli, bet budžets. Sezona maija beigas vai septembra beigas-oktobris? Vai ir iespējams atrast kaut ko pienācīgu lētu? Cilvēkiem nav iespēju palielināt budžetu, nekādā gadījumā, absolūti, absolūti. Un tā budžets ir 700$, baidos, ka nevaru viņiem neko ieteikt, bet varbūt es kļūdos? Uzskatot, ka dienu skaits ir mazāks, arī tas nav risinājums, nav jēgas iet uz mazāku cenu. Zinu, ka cenas vēl nav, bet varbūt pēc pieredzes ieteiksiet, ko meklēt ar RB sākumu?
5 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 63 atbildi
Es to neredzu fotoattēlā. Un varbūt gludeklis? (lai gan cerību nav :)) Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Paldies!!
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Kāpēc viesnīcā tāds personāls? Neviens neko negrib. Problēmu neviens neatrisina. JĀ un neko nedarīt
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Labdien! Vai varat man pateikt, vai ir pieejams maršruta autobuss uz Belcekizas pludmali, un ja jā, tad cik bieži tas kursē? Vai no pludmales uz viesnīcu kursē pilsētas autobusi? Paldies!
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vēlos apskatīt Efesu un citus apskates objektus tuvumā.Palīdziet izvēlēties lētu viesnīcu diviem pieaugušajiem tuvāk Efesai.Plānojam braucienu uz oktobra pirmo pusi.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
kā ārstēšanas laikā izskatās individuālā karte?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kas atpūtās Oludenizā, pastāstiet man .. Kāpēc visas Oludenizas viesnīcas vietnēs pieticīgi klusē par savas "savas" pludmales klātbūtni. Acīmredzot pludmale ir visa pašvaldības vai valsts, tad kā ir ar aizsargājamo teritoriju ??? Vai viesnīcās ir pludmales ar bezmaksas sauļošanās krēsliem, sēnēm un citām ērtībām??? Joprojām interesē pati pludmale - oļi vai smiltis un kas ir lagūnā ???
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
kādai ieiešanai jūrā ir nepieciešami drošības apavi
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
seifs par maksu un cik dienā minibārs tiek papildināts un kā
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu iesaki! Jūnijā braucam uz Jivu, divi pieaugušie un 15 gadīga mazmeita, nopirku tūri 3 pieaugušajiem. Pēc samaksas ofisā caur internetu atsūtīja iesniegumu,kurā bija norādīts DBL+EXB (t.i.2 pieaugušie+reb) izvietojums.Visi vienbalsīgi saka,ka tieku audzināta,gribētu uzzināt kā ir īsti?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Jā, mēs esam no Jekaterinburgas! Es vēlētos uzzināt vairāk par Club Hotel Letoonia Fethiye un Lykia World Residence. Atpūta pulcējās no 5. līdz 10. jūnijam. Pateicoties!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »