Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BodrumaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bodruma
Kas iepriekš atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet man, kas jums bija pieejams no alkohola un dzērieniem. Paldies jau iepriekš
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Augustā došos uz Turciju. Iesakiet, kur labāk un interesantāk. mēs ejam ar kompāniju. Priekšroka tīrai, debeszilai jūrai un aktivitātēm brīvā dabā.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 18 atbildes
Kurš lido septembra sākumā, vai tādi ir????)
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
Lūdzu, ja kāds atceras: vai sporta zālē ir daudz mašīnu? Parasti tiek fotografēti tikai skrejceliņi un velotrenažieri. Vietnē nav fotoattēlu.
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
atpūta
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! plāno doties uz šo viesnīcu. Pastāstiet par alkoholu, vai bāros ir tikai vietējie dzērieni?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Pastāsti man pzhl .... uz kurām viesnīcām Bodrumā pārsvarā atpūšas jaunieši ????. Es gribu izklaidēties un atpūsties!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Rakstiet, atpūtnieki Bodrumā, kas saindēja mūsu tūristus uz jahtas? Piemēram, kaut kāds pļāpājošs turks. Bet es pats braucu ar to pašu izpriecu jahtu un alkohola uz klāja nav. Pieņemu, ka mūsu tūristi paņēma līdzi nekvalitatīvus pārtikas produktus.Bet kaut ko līdz nāvei dzert...
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Cik ir pulkstenis?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Lūdzu rakstiet, vai viesnīcā ir diskotēka, līdz kuram laikam tā ir atvērta un vai vispār ir "dzīvajā". Interesanti ir arī vakara atpūta: dzīvā mūzika, šovi, karaoke utt.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kā tu domā, ka es tur būšu viena???
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sveiki! Sakiet, lūdzu, vai šajā viesnīcā ir pludmales volejbols?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu pasaki man! Plānojam atvaļinājumu viesnīcā Bodrumā. Mēs dzirdējām par cietoksni pilsētā Kā to atrast, ja vēlamies apmeklēt paši. Vai kāds zin darba laiku un cenas? Ko vēl var apmeklēt patstāvīgi, bez ekskursijas. Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai tās ir lielas neērtības? Es būšu tur jūnijā.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Ļoti gribētos precizēt puišu vārdus.īpaši dīdžeju
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Viņi saka, ka šogad Yasmin ir pasliktinājies, sakiet man, lūdzu, kurš atpūtās, vai ir vērts iet?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
vai viesnīcas teritorijā ir kādas atrakcijas jasmine bodrum rotaļu laukumi vai kas cits bērniem vecumā no 4-5 gadiem.paldies
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi