Jautājumi par BangkokaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Bangkoka
Es ļoti gribēju apmeklēt šo templi, bet vienā no septembra atsauksmēm es uzgāju šādu informāciju
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kur var iegādāties ekskursijas Bangkokā par labu cenu? Interesē Karaliskā pils, vakariņas Baiyoke Skye un vakariņas Praia upē.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Pastāstiet lūdzu cik tagad maksā biļete uz okeanāriju?Vai tas ir tālu no Adriatic Palace viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Cienījamie eksperti, lūdzu, dalieties iespaidos par to, kurš no šiem parkiem patiks gan pieaugušajiem, gan 13 gadus vecai meitenei. Viņi dzirdēja par baseinu ar mākslīgo vilni Siāmas parkā un kas vēl runā par labu tam (vai par labu Sapņu pasaulei). Jau iepriekš paldies par padomu!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
BKK būšu 1 dienu, ļoti gribu apmeklēt Nong Nooch. Sakiet, pliz, cik tur var maksāt taksi vai varbūt ir kāds lētāks variants ar sabiedrisko transportu?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Kas ir iekļauts ceļojumu servisā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Bangkokā būsim tikai 2 naktis. Ierodamies 6. oktobrī ap pulksten 10 un izejam no viesnīcas 8. oktobrī no rīta Pataijā. Bangkokā apmetamies ARNOMA 4 * viesnīcā, kas atrodas iepretim Centrālajai pasaulei, pāri ceļam. Uz Taizemi braucam pirmo reizi un braucam paši, t.i. neesam pieķērušies nevienai tūristu grupai un ejam paši! Un mēs nezinām, kur iet un kā tur nokļūt! Mums ir nepieciešama jūsu palīdzība, LŪDZU! aptuvenais plāns .... pirmā diena - okeanārijs, iepirkšanās, velo debesu tornis. otrā diena - karaļa pils, smaragda Budas templis, Wat Po templis ar guļošā Budas figūru.Nu kaut kā tā! Es neesmu eksperts ... ja kaut kas nav kārtībā, izlabojiet mani ... es esmu tikai PAR! Un vispār sniedziet praktiskus padomus saistībā ar Bangkoku .... kur doties!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 14 atbildes
Interesē ekskursijas uz Ajutaju, garo kaklu ciematu un Wat Yan un Khao Yai nacionālo parku. Kas bija šajās vietās, pastāstiet man, kā vislabāk doties ekskursijā (un kur ir lētāk iegādāties ekskursijas) vai patstāvīgi ( un kā tur nokļūt) Paldies jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Būsim Bangkokā 4 dienas, ieteiksim, ko interesantu apmeklēt, kādās ekskursijās varētu doties no Bangkokas?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
jūlija beigās plānoju 2 dienas Bangkokā: 22 ierodamies trīs un vēl 4 cilvēki ierodas 23. 24 lidojam tālāk. Palīdziet plānot ekskursijas šīm 2 dienām: vai jums ir nepieciešams ietaupīt laiku 22 galvenajām Bangkokas apskates vietām, arī 21? Sergejs
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Sveiki, pastāstiet man, ko un kur jūs varat apmeklēt Bangkokā, mums ar vīru būs ekskursija, no kuras 2 dienas būsim Bangkokā, kur doties un kā jūs varat izklaidēties tur? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 38 atbildes
Uzzināju, ka Bangkokā bez Siam Park ir vēl divi - Fantasy Lagoon un Leoland, kuru labāk apmeklēt, ja jau esi bijis Siam Park ????
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kā tur nokļūt saviem spēkiem?Cik maksā taksis un ieeja?Vai parks kopumā patika?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
būsim Bangkokā divas dienas ekskursijas cenā ir iekļauta apskates ekskursija uz kuru iesakāt doties pašiem, lai būtu ērti no Prince Palace Hotel
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Šis restorāns atrodas pašā Bangkokas centrā uz debesskrāpja jumta. Pastāsti man, kā tur nokļūt un cik maksā vidēji vakariņas diviem.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
MAIJA SĀKUMĀ ES DRAUC UZ TAIZEMI. KAS TAGAD ATGRIEŠAS, KĀ SITUĀCIJA IR BANKOKU?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi